ZZP MKB tanken parkeren en auto wassen met 1 pas 1
Wheels

Mega chill: tanken, parkeren en auto wassen met 1 pas

ZZP’ers en MKB’ers opgelet: meer gemak is onderweg. Een tankpas maakt het ondernemersleven al wat makkelijker, maar we hebben het hier niet over een gewone tankpas. Deze alles-in-1 brandstofpas is pas écht compleet.

Dit kan allemaal met deze ene pas

Met 1 stuk plastic ben je van een hele hoop gemakken voorzien. Met een Travelcard MKB & ZZP tankpas kan je een stuk meer dan alleen gemakkelijk tanken. Je rekent er ook de carwash mee af, parkeren wordt een stuk makkelijker gemaakt en je neemt als klap op de vuurpijl gratis ruitenwisservloeistof en motorolie af.

Het tanken zelf kan overal in Nederland. De pas komt met een stationlocater, waarmee je het goedkoopste en meest dichtstbijzijnde tankstation vindt. Mooi meegenomen om geld én tijd te besparen.

Mega chill tanken parkeren en auto wassen met 1 pas

Hoe het parkeren werkt

In een parkeergarage of in een betaalde straat parkeren werkt even net verschillend. Wil je in een straat parkeren, dan gebruik je de Yellowbrick app. De eerste keer dat je dit gaat gebruiken voer je de tankpas als betaalmiddel in bij de app. De rest gaat bijna vanzelf.

In een parkeergarage is het nog makkelijker. Je kan terecht bij alle Qpark en P1 garages. Bij de slagboom houd je de tankpas tegen de scanner aan en vervolgens kun je doorrijden.

Tanken met korting

De ZZP & MKB tankpas kan je nog een slaatje uit slaan door met korting te tanken. Op de website staat een up-to-date overzicht van tankstations met daarbij de prijzen en hoogte van de korting. Tijdens het tanken en afrekenen hoef je niks extra te doen.

ZZP MKB tanken parkeren en auto wassen met 1 pas 3

Hoeveel brandstof je tankt maakt niet uit voor de hoogte van de korting, want er zijn geen minimum afnames. Ook bij een kleine tankbeurt krijg je hetzelfde voordeel als bij elke andere.

Makkelijke administratie

Je ontvangt een maandelijkse verzamelfactuur én je kunt altijd tussendoor online alle transacties bekijken. Dankzij die verzamelfactuur heb je in 1 keer het juiste BTW bedrag voor je, in plaats van allerlei bonnetjes bij elkaar op te moeten tellen.

Als je boekhouder de zaken voor je regelt, hoef je die ook maar 1 factuur voor tank-, carwash- en parkeerkosten te sturen. Mocht je toch nog gedetailleerder in willen zien wanneer welke uitgave is gedaan, en wat dat allemaal gekost heeft, log je gewoon even in. Veel chiller wordt het niet.