zwemshorts heren
Style

Met deze toffe zwemshorts neem je elke duik in stijl

Tijdens een hittegolf is er niets zo heerlijk als een frisse duik. Nou ja, behalve een ijskoud biertje dan, maar dobberen in het koele water komt aardig in de buurt. Als je jouw zwemshorts nog niet klaar hebt liggen voor de zomer, vind je hier toffe inspiratie. Kijk mee naar deze heren zwemshorts en duik in stijl.

Urban Classics Pattern Swim Zwemshort

Heb je normaal gesproken wel wat weg van een wegpiraat, dan word je met deze zwembroek een duikpiraat. Het patroontje op dit model is neutraal en is toch ook een beetje speels. Je bent zo jong als je je voelt, toch?

Voor de prijs hoef je ook geen schip te beroven: deze zwemshorts van Urban Classics scoor je namelijk al voor twee tientjes. Blijft er ook nog wat over om in je zakken te stoppen nadat je het zwembad in bent gedoken.

urban classics zwemshorts heren

Urban Classics Embroidery Swim Zwemshort

We gaan voor nog een paar zwemshorts met een nice patroon: de Embroidery Swim van Urban Classics. Van veraf lijkt het een simpel patroontje, maar van dichtbij blijk je toch echt de vinnige koning van het water.

Net als het vorige paar ben je ook niet al te veel kwijt voor deze zwemshorts: voor een paar tientjes heb je deze zwembroek al in huis.

urban classics zwemshorts heren

Versace Zwemshorts

Deze zwembroek combineert de kracht van eenvoud met een luxe randje. Letterlijk, want dit model heeft een elastieken rand met het klassieke Versace patroon. Zoals je van Versace kan verwachten leg je daar ook wel wat voor neer: deze Versace heren zwembroek heeft namelijk een prijskaartje van €210.

Je ziet hier de zwarte versie, maar als je niet vies bent van een kleurtje zijn er ook andere kleuren beschikbaar, zoals oranje, dieprood en zee blauw.

versace zwemshorts heren

Billabong All Day Fade Pro Zwemshort

Als een gladde fade jouw ding is: hier is je nieuwe zwemshorts: de Billabong All Day Fade Pro met tof kleurverloop. Een zwembroek als deze kom je niet overal tegen!

De pijpen zijn iets langer en breder dan de gemiddelde heren zwembroek, maar daardoor zit ‘ie extra comfortabel. Hij is ook lekker praktisch dankzij de ruime, afsluitbare achterzak. De prijs is ook wel prima: voor €60 draag jij deze zomer de All Day Fade Pro.

billabong zwemshorts heren

Billabong Basic Zwemshorts

Last, but not least gaan we voor de ideale, eenvoudige zwemshorts. Dit model van Billabong kost je drie tientjes en heeft de perfecte lengte. Er kruipt niks vervelends omhoog en er hangt ook geen zeil over je knieën: gewoon een chille middenweg, zoals het hoort. Voor de liefhebber zijn er ook nog andere kleuren beschikbaar.

billabong zwemshorts heren