Zo’n rijtjeshuis heb je nog nooit gezien!

Lees verder na de advertentie

In Nederland worden we ermee dood gegooid met de welbekende rijtjes huizen. In iedere straat staan er wel een paar. Huizen zoeksite Funda wil de huidige, vastgeroeste woningbouw in Nederland doorbreken en komt met een uniek ontwerp van dit ‘standaard’ rijtjeshuis. En het resultaat is verbluffend.

Een smal halletje, keuken met aansluitende woonkamer, slaapkamers boven en een praktische zolder. Zo zien de meeste rijtjes huizen eruit. Door de groeiende woningmarkt blijft dit type woning bijzonder populair onder de gemiddelde woningzoekers in ons kikkerlandje.

Toch kan er aan een rijtjeswoning weinig veranderd worden. Nieuwe lampen, likje verf aan de muur en hooguit een nieuwe keuken zijn vaak wel de standaard ingrepen. Tot nu dus!

Hét nieuwe rijtjeshuis

Lees verder na de advertentie

Hét nieuwe rijtjeshuis is ontworpen door de Architecten Jeroen Atteveld en Dingeman Deijs. De basis is intact gebleven, maar verder is letterlijk alles anders. Het eerste wat op zal vallen is de gigantische open ruimte, de grote hoeveelheid licht en de indrukwekkend zolder.

De nadruk in dit huis is vooral gelegd op de ruimte. Hierdoor zijn de slaapkamers verkleind naar bedstee’s en heeft de woonkamer een gigantisch plafond.

Bekijk hieronder het verbluffende resultaat!

Lees verder na de advertentie

Ontvang de nieuwste artikelen rechtstreeks in je inbox