We Fashion bruiloft seizoen 3
Style

Zomerbruiloft? Zo kom je perfect gekleed voor de dag!

2022 is het jaar waarin koppels elkaar massaal het ja-woord geven. Vanwege alle uitgestelde bruiloften de laatste twee jaar, zullen er maar liefst 100.000 bruiloften plaats vinden. 100.000 bruiloften staat gelijk aan ongeveer 10 tot 12 miljoen wedding gasten. Grote kans dus dat jij deze zomer een bruiloft bijwoont en daarom helpt WE Fashion je om piekfijn voor de dag te komen.

WE Fashion: voor ieder soort trouwdag een look

Tijdens een bruiloft wil je er natuurlijk op je best uitzien. De vertrouwde missie van WE Fashion: ‘better together’, past daarom ook naadloos bij het aankomend trouwseizoen. Je kunt bij het merk terecht voor verschillende thema’s en stijlen. Van Summer Chic en Tenue de Ville, WE Fashion is de ideale shop bestemming voor diverse bruiloft outfits.

Van Toscane tot Texel, ieder huwelijk heeft een eigen stijl en thema. Heb je een uitnodiging voor een bruiloft ontvangen, maar geen idee wat je moet dragen? Je bent bij WE Fashion aan het juiste adres. Het merk speelt ook in op de trend waarbij alle gasten in dezelfde look verwacht worden. Ga je zelf het ja-woord geven? Ook voor het perfecte trouwpak zit je hier goed.

zomerbruiloft outfits we fashion Bekijk de collectie

Naast verschillende looks voor de volwassenen heeft WE Fashion ook aan de kleintjes gedacht. Er is namelijk een ‘mini me’-collectie verkrijgbaar, zodat jij de outfit van je kids kunt matchen met die van de volwassenen. Hiermee kun je direct inspelen op de vraag: ‘Wat als hij/zij later op zijn vader gaat lijken?’.

Shoppen als een echte VIP

Ook wordt er een nieuwe service aangeboden. De bruiloftsgast of bruid(egom) kan een VIP-shop afspraak kan maken met een speciale wedding stylist. Deze stylisten weten alle ins-and-outs van de dresscodes en de laatste trends op het gebied van bruiloften. Iedereen is hier welkom, van voetbalvrienden tot collega’s. Beter voor de dag kun je niet komen.

Alle shoppers krijgen bij besteding vanaf €150 een gratis kostuumhoes, gemaakt van gerecyclede materialen. Perfect om jouw kostuum op de meest veilige manier mee te nemen naar die Toscaanse bruiloft. Kijk op wefashion.com voor de laatste updates rondom de verschillende dresscodes en doe inspiratie op voor jouw outfit.

Shop als een VIP

We Fashion bruiloft VIP shopping

We Fashion bruiloft seizoen 4