Zoey Ivory der Koelen Ex-Miss Nederland
Women

Ex-Miss Nederland Zoey Ivory past niet meer in haar broek

Zoey Ivory werd in 2016 gekroond tot Miss Nederland en vertegenwoordigde Nederland tijdens de Miss Universe-verkiezing in Manilla, Filipijnen. Ze wist destijds miljoenen fans te boeien door tijdens een onbewaakt moment voor de camera’s met haar billen te schudden. Ook ditmaal is het haar derrière die de aandacht opeist. 

Zoey Ivory van der Koelen

De 27-jarige Almeerse houdt zich vandaag de dag bezig met acteren, presenteren en modellenwerk, aldus haar Instagram biografie. Na haar deelname aan Miss Universe in 2016 is deze prachtige vrouw een beetje in de vergetelheid geraakt, maar maakte vorig jaar onverwachts een kleine comeback.

In de FHM500 van 2020 belande ze namelijk op plek nummer 9. Geen onverdienstelijke prestatie gezien het feit dat ze de laatste jaren meer op de achtergrond bleef. Desondanks wist ze vorig jaar toch de stem van duizenden mannen te winnen en drong daarmee de top 10 van de lijst binnen.

Zoey Ivory der Koelen Ex-Miss Nederland
Foto: @zoeyivory op Instagram

Corona kilo’s

Dat ook modellen kampen met de beruchte corona kilo’s wordt Zoey Ivory zelf nog eens onderstreept. Naar eigen zeggen krijgt ze haar broek niet meer aan, zo schrijft ze op Instagram onder een foto uit haar shoot voor FHM. “Maar dat van die broek is echt waar, daar kom ik nu niet meer in”, aldus de Almeerse.

Nu moeten we eerlijk zeggen dat wij de corona kilo’s nauwelijks kunnen bespeuren. Ze ziet er namelijk nog prachtig fit uit. En eerlijk is eerlijk, als de kilo’s er wel zitten dan maar beter op de bips. Waarschijnlijk zal haar lief, de beroemde danser Timor Steffens, nergens over klagen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@zoeyivory)

Meer vrouwelijk schoon zien? Check dan deze 7 “naakte” vrouwen die op slimme wijze de grenzen van Instagram opzoeken of bekijk hier hoe Abbey Hoes uit de kleren gaat voor het mannenblad Esquire.