Zoë Kravitz dochter lenny kravitz
Women

Zoë Kravitz is de wonderschone dochter van rockster Lenny Kravitz

We kennen rockster Lenny Kravitz van hits als Fly Away en Always on the Run. Maar niet alleen zijn muziek weet bij ons de juiste snaar te raken. Hij heeft een bloedmooie dochter en model die ook nog eens heel goed kan acteren. In het geval dat je nooit van haar hebt gehoord, zijn wij vereerd dat we de prachtige Zoë Kravitz aan je voor mogen stellen.

Zoë Kravitz is een talentvolle actrice

Zoë Isabella Kravitz (1988) is de dochter van zanger Lenny Kravitz en Lisa Bonet. Ze begon haar carrière als model, maar stapte al snel over naar Hollywood om de sterren van de hemel te spelen in films. Zo speelde ze de rol van Leta von Detta in de film Fantastic beasts and where to find them en schitterde ze in de film After Earth (samen met Will Smith) in de rol van Senshi Raige. Haar laatste filmrol pakte ze in 2018. Hierin speelde ze Milly in de film Kin.

Lees ook: Bloedmooie Margot Robbie zien we graag schitteren op het witte doek

De meeste mensen kennen Zoë Kravitz van de miniserie Little Big Lies, waarin ze de hoofdrol speelt. De serie werd overladen met prijzen en won in 2019 een Golden Globe Award. Ze speelt met o.a Nicole Kidman en Reese Witherspoon de rollen van een vriendengroep dat te maken krijgt met pesten, ontrouw en seksueel geweld. De serie is te zien op de Amerikaanse zender HBO.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Zoë Kravitz op Instagram

Miss Kraviz heeft een eigen Instagram-account maar daar is de actrice niet erg actief op. Gelukkig zijn er fans die accounts openen om haar te eren. Wij hebben een kijkje genomen op die accounts en we kwamen een hoop mooie foto’s tegen van Zoë. Wij hebben de tijd genomen om eens rustig door de foto’s heen te scrollen en hebben de mooiste eruit gepikt, speciaal voor jullie.

Het model/actrice heeft duidelijk ervaring met een leven voor de camera, wat wij alleen maar kunnen waarderen. We hopen dan ook dat ze hier nog lang mee door zal gaan, zodat we deze schoonheid kunnen blijven bewonderen. Ondertussen kunnen jullie jezelf vermaken met de door ons geselecteerde foto’s, die we hieronder netjes op een rijtje hebben gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken