Zo krijg jij het gruwelijke Peaky Blinders kapsel!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Op gebied van stijl zijn ze voor velen al een waar voorbeeld. Maar daar hoort natuurlijk ook het ultieme Peaky Blinders kapsel bij! Op het gebied van stijl zijn ze al een voorbeeld voor velen; strakke kostuums en mooie overcoats, afgemaakt met een cap. 

De haart stijl is gebaseerd op het boek Crooks Like Us – een boek met criminele portretten uit de jaren ’20. Aan het begin sprong de cast geen gat in de lucht van de kapsels. Aan het begin waren ze dan ook bezig met het verbergen van de kapsels. De populariteit van de serie heeft er natuurlijk voor gezorgd dat de afschuw minder werd.

Zo krijg jij het gruwelijke Peaky Blinders kapsel 01

Kort aan de zijkant, bovenop verschillend

Toch is er niet één typisch Peaky Blinders kapsel. Echter hebben de meeste kapsels wel één ding gemeen: de zijkanten zijn zonder overloop tot op de hoofdhuid opgeschoren. Bovenop verschillen de kapsels echter per personage. Zo is er natuurlijk wel voor ieder wat wils.

Wel moeten we toch de nodige styling tips meegeven. Daarbij is het van belang dat jij ervan bewust bent wat voor haartype jij hebt. Bij stijl haar is het verstandiger om voor een strakke, naar achter getrokken coupe te gaan. Bij wat krulliger haar is de look van Tommy Shelby waarschijnlijk meer iets voor jou. Qua producten zit je met wax helemaal goed!

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....