Zlatan Ibrahimović workout
Health

Dit is de killer workout van voetballegende Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović past onbetwist in het rijtje tussen de beste voetballers van deze eeuw. De Zweedse spits die voetbalt voor AC Milan is inmiddels al 40 jaar, maar is fitter en afgetrainder dan veel van zijn leeftijdsgenoten. Hij laat zijn vele volgers meegenieten van de killer workout die hij dagelijks doet. We kunnen met recht zeggen dat Zlatan nog lang niet is afgeschreven.

De workout van Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović traint hard, keihard. Zijn beestachtige manier van trainen is niet voor iedereen weggelegd. In een tweet zien we de voetballer ondersteboven met zijn benen om een bokszak gevouwen zijn buikspieren trainen. De video is inmiddels 7,4 miljoen keer bekeken en heeft talloze positieve en soms ronduit verbaasde reacties.

Waar de meeste voetballers rond zijn leeftijd al lang en breed een punt achter hun voetbalcarrière hebben gezet weet Ibrahimović nog niet van ophouden. Hij traint keihard om in vorm te blijven en het resultaat mag er zijn. We zien hoe hij zijn buikspieren en beenspieren tegelijk aanpakt tijdens een spartaanse training. Doe het hem maar eens na.

In vorm blijven zoals Zlatan Ibrahimović

De discipline en toewijding van Zlatan Ibrahimović ten opzichte van zijn sport zijn van staal. Behalve zijn dagelijkse trainingen volgt hij ook een strikt dieet van wit vlees, verse groenten, bresaola vlees (Italiaans gedroogd rundvlees). Hij vermijdt producten zoals pasta, ijs en alle bevroren producten. Hij weegt alle maaltijden zorgvuldig voordat hij deze tot zich neemt. Zo krijgt hij altijd de juiste hoeveelheden in zijn systeem. Check hier 21 gezonde voedingsmiddelen en 11 van de beste superfoods voor inspiratie.

Behalve zijn kracht-en cardio trainingsschema volgt Ibrahimović ook een paar keer per week taekwondo lessen. Hij heeft inmiddels zijn eerste zwarte band. Dit verklaart zonder twijfel zijn explosieve trappen tegen een voetbal tijdens zijn voetbalwedstrijden. We kunnen met recht zeggen dat de voetballer een workout-monster is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Dit bericht op Instagram bekijken