zerozerozero netflix serie
Film & Serie

IJzersterke maffiaserie ZeroZeroZero komt naar Netflix

De bewierookte maffiaserie ZeroZeroZero komt eindelijk naar Netflix. Voor veel Nederlanders is deze serie nog onbekend, maar daar komt nu gelukkig verandering in. De Italiaanse serie krijgt een 8,2 op IMDb en is o.a. daarom een dikke aanrader.

ZeroZeroZero komt naar Netflix

De maffiaserie, van de makers van Gomorra, komt per 1 november naar Netflix. Als je een fan bent van maffiaseries en niet bang bent voor een beetje bruut geweld, dan ga je deze serie zeker weten bingen tot het einde.

De serie is gemaakt door het team van Gomorra en is gebaseerd op het boek van de bekende schrijver Robert Saviano. Saviano was ook degene die Gomorrah heeft geschreven. De regie is in handen van Stefano Sollima, wat gelijk staat aan keiharde actie en maffiageweld. De perfecte mix voor een nieuwe hitserie.

zerozerozero serie netflix

Strijd om drugs en geld

Zoals elke maffiaserie draait het vooral om macht. In ZeroZeroZero staat internationale drugshandel centraal. In Italië wordt een grote partij cocaine besteld. De coke legt zijn weg af van Mexico naar de Verenigde Staten. In de VS heeft de Amerikaanse familie Lynwood een scheepvaartsmaatschappij en is de tussenschakel tussen de Mexicaanse kartels en de Italiaanse maffia. Een foute stap en er ontstaat een oorlog van jewelste.

Wij hebben het eerste seizoen van ZeroZeroZero gezien en we kunnen jullie garanderen: dit ga je heel erg dik vinden. Alvast benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk hieronder alvast de trailer van ZeroZeroZero: