Geld & Carrière

Dit is het juicy vermogen van Yvonne Coldeweijer

Yvonne Koldeweijer vermogen

Bij de naam Yvonne Coldeweijer denk je al snel aan roddels, maar de goed geïnformeerde blondine is veelzijdiger dan je misschien denkt. Met haar activiteiten weet ze een indrukwekkend bedrag te verdienen. Hoeveel precies? Dat zochten we voor je uit.

Yvonne bracht al vele primeurs over BN’ers

Yvonne Coldeweijer wordt vaak de ‘juice queen’ genoemd. Niet omdat ze heel veel van appel- of sinaasappelsap houdt, maar juice is een vrij nieuwe term voor roddel. Yvonne weet altijd spraakmakende nieuwtjes te vergaren, en haar Instagram- en YouTubekanaal trekken honderdduizenden nieuwsgierige bezoekers.

Of het nu gaat om Danny de Munck, André Hazes Junior of over Jutta Leerdam: geen enkele BN’er is veilig voor het netwerk van informanten van Yvonne Coldeweijer. Zo vertoonde zij onder andere als eerste beelden van Lil’ Kleine die zijn vriendin mishandelde.

Yvonne Koldeweijer vermogen

Veelzijdige zang- en tv-carrière

Yvonne was natuurlijk niet altijd roddelkoningin. Ze heeft een lange en veelzijdige carrière achter de rug. Ze begon ooit bij het RTL4-kinderprogramma Telekids. Van 2010 tot 2013 speelde ze voor deze zender het personage Keet.

Haar zangcarrière was wat minder succesvol. Ze bracht enkele platen uit, waarvan de eerste, nog als het Telekids-personage Keet –  het succesvolst was. Ze deed mee aan K2 zoekt K3, maar haalde net de finale niet. Daarna was ze onder andere presentatrice van RTL4 tv-programma Campinglife en deed ze in 2017 mee aan Wie is de Mol?

Wat zijn de inkomsten van juice queen Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer haalt een groot deel van haar inkomsten uit haar bereik op social media. Haar Instagram kanaal LifeofYvonne heeft 634.000 volgers en haar YouTube kanaal heeft 171.000 abonnees.

Daarop kan ze bij haar volgers en abonnees haar eigen producten onder de aandacht brengen, zoals haar goed lopende tassen- kleding- en sieradenlijnen. Ze biedt ook een plus-arrangement aan voor een vast bedrag per maand. Je krijgt dan toegang tot exclusieve roddels via haar besloten groep op Telegram.

Hoeveel verdient Yvonne Coldeweijer?

Het bekende Nederlandse tijdschrift over het zakenleven Quote becijferde onlangs wat Yvonne Coldeweijer verdient. Het blijkt om ruim 40.000 euro per maand te gaan, zo’n half miljoen euro per jaar. Het is dus een veilige aanname dat de juice queen miljonair of zelfs multimiljonair is.

Een deel van haar geld zit in haar woning: volgens de site Bekende Buren kocht ze in 2020 een appartement in Amsterdam voor 457.500 euro. De woning zal inmiddels ongetwijfeld meer waard zijn, zeker een half miljoen.

Bekende Buren meldt ook een nieuwtje Yvonne Coldeweijer zelf. De roddelkoningin huurt namelijk sinds kort een pand in de populaire Amsterdamse wijk De Pijp. Vrijwel zeker gaat ze hier haar kledinglijn verkopen. Het wachten is op de officiële bekendmaking, die je ongetwijfeld binnenkort op Yvonnes eigen kanaal zult vernemen.