yolanthe_zussen1
Women

Yolanthe deelt foto op Instagram met haar 6 ongelooflijk knappe zussen

Yolanthe Cabau is en blijft misschien wel de mooiste vrouw van Nederland. Ze is vooral bekend als actrice, model en ex van Wesley Sneijder. Maar ze is niet de enige bloedmooie dame in de familie. Ze heeft namelijk 6 prachtige zussen. Stuk voor stuk prachtig om te zien.

We krijgen nooit genoeg van Yolanthe

We schreven natuurlijk al enorm vaak over Yolanthe. Ze is bij heel Nederland bekend en dat is niet voor niets. Ze is namelijk een van de mooiste vrouwen van ons land. Ze werd ook twee keer uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van Nederland. Daarnaast heeft ze ook genoeg skills. Ze won namelijk ook een prijs toen ze bij BNN werkte en sleepte een Televizier Talent Award in de wacht.

yolanthe

Alle ogen zijn dus gericht op Yolanthe. Maar we hebben nooit geweten dat ze ook een prachtige familie heeft. Ze heeft namelijk een heel team aan knappe zussen. Onlangs plaatste ze een foto op Instagram met haar zussen die daarom ook flink viraal ging.

Prachtige zussen

Op deze foto is ze te zien met al haar zussen. Yolanthe heeft een enorm gezin met 13 broers en zussen in totaal. Natuurlijk is Yolanthe het bekendste familielid. Maar ook Xelly Cabau timmert lekker aan de weg. Zij is namelijk een bekende styliste en visagiste aan het worden.

Ook Rebecca Cabau van Kasbergen is bekend onder een groter publiek. Zij is namelijk getrouwd met een Marcel Boekhoorn, een bekende rijke investeerder en topondernemer. De andere zussen zien niet mega bekend maar wel prachtig om te zien zoals je op de foto hieronder kunt zien.

Krijg jij echt nooit genoeg van Yolanthe? Check haar ongelooflijk sexy shoot hier.

yolanthe_zussen