Women

Yolanthe poseert met zus Marina in bikini voor 31e verjaardag

Yolanthe poseert met zus Marina in zwembad voor 31e verjaardag 03
Marina en zus Yolanthe Yolanthe Cabau op Ibiza Foto: Instagram @marinacabau

Marina Cabau is het jongere halfzusje van Yolanthe en zij blies afgelopen zondag 31 kaarsjes uit. Dit heugelijke feit werd gevierd in het zonovergoten Ibiza, het geboorte-eiland van de Cabau zusjes. Marina had haar grote zus Yolanthe en een stel vriendinnen over de vloer voor een poolparty, en dat leverde aangename beelden op.

Yolanthe en Marina Cabau

De familie Cabau van Kasbergen is een groot samengesteld gezin met in totaal 13 kinderen, namelijk 4 broers en maar liefst 9 zussen. De bekendste zussen uit de familie zijn Yolanthe, Xelly en Marina. En of ze nu halfzusjes zijn of niet, binnen de familie Cabau zien ze elkaar allemaal als echte zus en zijn ze super close met elkaar.

Marina Cabau is dus het 7 jaar jongere zusje van Yolanthe, die zelf inmiddels 38 jaar oud is. Dat de liefde tussen deze twee zussen groot is blijkt uit de tekst die Yolanthe bij de verjaardagsfoto op Instagram schrijft: “Vandaag staat in het teken van jou, mijn lieve zus! Ik hou zoveel van je en ik ben ongelooflijk trots op de persoon die je bent en hoe je door het leven navigeert. Ik wens je nog heel veel gelukkige, gezonde en gezegende jaren vol liefde toe, precies zoals je bent! Te amo muchísimo, hermanita!”

Marina en Yolanthe Cabau vieren 31e verjaardag
Marina en Yolanthe Cabau vieren verjaardag

Marina Cabau blaast 31 kaarsjes uit

Terwijl er in Spanje een hittegolf heerst, vierde Marina Cabau haar verjaardag op Ibiza. De zussen zijn regelmatig op het eiland te vinden en zoeken elkaar dan ook vaak op. Ditmaal was Yolanthe bij Marina voor een verjaardagsfeestje in het zwembad. En naast de nodige verkoeling zorgde dit ook voor een reeks aangename foto’s.

Zo zien we Marina met onder andere zus Yolanthe en een stel vriendinnen heerlijk genieten van het mooie weer. Bij de foto’s, die Marina zelf op Instagram plaatste, schrijft ze: “Celebrating life with my best friends, feeling blessed”. En groot gelijk heeft, want hier valt weinig aan toe te voegen. Bekijk de beelden hieronder!

Foto’s van de Cabau zusjes