yolanthe
Women

Yolanthe na 10 jaar terug in de FHM500!

De FHM500 is terug! En zoals gebruikelijk kunnen we ook dit jaar weer een hoop mooie Nederlandse dames verwachten. Dit jaar opent FHM groots, want niemand minder dan Yolanthe bijt het spits af!

Tijd voor een feestje

De mannen bij FHM vieren dit jaar hun 20ste verjaardag en dat is reden voor een feestje. En een traktatie, want zoals de heren zelf zeggen: “Wie jarig is, trakteert!” Nou, trakteren doen ze.

Yolanthe is geen onbekende bij FHM. In 2006, 2007 en 2009 won ze de FHM 100 Sexiest-verkiezing, de voorloper van de FHM500. Een indrukwekkende prestatie waar ze bijzonder trots op mag zijn. Gek genoeg heeft ze sinds de intrede van de FHM500 nooit meer op plek 1 gestaan, al was ze wel altijd in de bovenste regionen van de lijst te vinden.

De rentree van Yolanthe

Haar rentree bracht de nodige herinneringen terug. “Toen we deze shoot deden dacht ik veel aan die periode. Het was een beetje alsof ik terug in de tijd ging.”, aldus Yolanthe. En ook voor ons voelt het even alsof we teruggaan in de tijd. Het is immers meer dan 10 jaar geleden dat ze de cover sierde.

Vorig jaar strikten ze Katja Schuurman voor een fotoshoot, dit jaar is het de beurt aan Yolanthe.  Hoofdredacteur Chris Riemens: “Yolanthe is een icoon. Een van de bekendste vrouwen in Nederland en een schoonheid die al jaren tot de verbeelding spreekt. Als drievoudig winnares had ik me geen beter model kunnen wensen om ons 20-jarige jubileum mee te vieren.”

Behind the scenes video

Het is nog even wachten op de foto’s, maar we hebben hieronder wel alvast een smakelijk voorproefje met deze behind the scenes video. Eind mei kun je de fotoshoot met interview in de FHM500 lezen.