Yolanthe Cabau showt spannend zuster pakje in Instagram-video
Media

Yolanthe Cabau showt spannend zuster pakje in Instagram-video

Als wij denken aan Yolanthe Cabau, dan denken wij natuurlijk aan één van de mooiste vrouwen van ons land. Al jarenlang maakt Yolanthe furore als presentatrice, actrice, model en natuurlijk als voormalig vriendin van ex-topvoetballer Wesley Sneijder. Het is inmiddels al een tijdje geleden dat wij deze powervrouw in het zonnetje hebben gezet, dus bij deze.

Yolanthe Cabau op Instagram

Inmiddels kent heel Nederland Yolanthe Cabau wel. Met haar 1,3 miljoen volgers op Instagram trakteert ze ons regelmatig op spannende foto’s. Maar het maken van sexy plaatjes is lang niet het enige waar Yolanthe zich mee bezig houdt. Zo gebruikt ze haar enorme invloed om haar non-profit organisatie Free A Girl aandacht te geven.

Ook maakt ze zich hard voor vrouwenemancipatie. Met Cabau Lifestyle helpt ze vrouwen over de hele wereld om de beste versie van zichzelf te worden. Met voedingstips, trainingstips en prachtige sportkleding motiveert ze vrouwen wereldwijd om op sportief en geestelijk gebied het beste uit zichzelf te halen.

Yolanthe Cabau in zuster pakje

Dat de spontane brunette zich graag van haar mooiste kant laat zien komt niet als een verrassing. Niet al te lang geleden zagen we Yolanthe in een weinig verhullend nachthemdje. Ditmaal trok ze weer de stoute schoenen aan en hees ze zichzelf in een zuster outfitje en plaatste de beelden op Instagram.

Met dit soort beelden bewijst Yolanthe wederom waarom ze maar liefst twee keer tot ‘Meest Sexy Vrouw van Nederland’ is gekroond. Yolanthe is met haar Spaanse en Nederlandse roots zoals ze dat zeggen ‘het beste van twee werelden’. Bekijk de foto’s en video’s hieronder!