Women

Genieten: Yolanthe Cabau poseert met haar 5 zussen op Ibiza

yolanthe-cabau-zussen-ibiza-instagram-foto
(Foto: Instagram @yolanthecabau)

Yolanthe Cabau is en blijft een van de mooiste vrouwen van Nederland. De actrice, model en ex van enfant terrible Wesley Sneijder lijkt er jaarlijks beter uit te gaan zien. Maar wist je dat mevrouw Cabau ook nog eens een flink aantal zussen heeft? De familie blijkt hele goede genen te hebben. Vandaag deelde ze een foto op Ibiza met maar liefst 5 van haar 8 zussen. Het resultaat? Een virale post op Instagram.

Yolanthe Cabau: 12 zussen en broers

Yolanthe vermaakt haar 1,3 miljoen volgers wekelijks met fijne content. Ze werd al jong bekend door haar talent in combinatie met haar verschijning. Ze werd dan ook tweemaal uitgeroepen tot de meest sexy dame van Nederland. Maar ook haar talenten bleven niet onopgemerkt. Ze speelde in verschillende films, werkte bij BNN, won een Televizier Talent Award en is ook nog eens flink aan het ondernemen met Cabau Lifestyle. Haar miljoenen vermogen zit er dan ook warmpjes bij.

De op Ibiza geboren en getogen ex-voetbalvrouw heeft zeven broers en zussen en nog vijf halfbroers en -zussen uit het tweede huwelijk van haar vader Xavier. Het gaat om Nathalie, Deborah , Kalin , Christian ,Rebecca , Yolanthe, Xavi, Xelly, Marina, Ada, Lluna, Xavier, en Cochise. Allemaal in de leeftijdscategorie van 15 tot 42 jaar oud. Een gezellig boel kun je wel stellen.

yolanthe-cabau-marina-zussen
Yolanthe en Marina Cabau

Op Ibiza met de zussen

Eerder was Yolanthe niet te beroerd om een bikini-foto met haar zussen te delen. Vandaag deelde Yolanthe een kiekje met maar liefst 5 van de 8 zussen die ze heeft. Ze schrijft er het volgende bij: ”6 cabau sisters out of 9 ! 💓 ( that means 3 sisters are missing in this picture lol and 4 brothers. Total of 13 kids let’s gooo! ).”

Even voorstellen: ”Left to right : kalin Cabau , Xelly Cabau , Nathalie Cabau , Marina Cabau , Me , Rebecca Cabau.”  We kunnen wel stellen dat de familie prima genen heeft. Bekijk de foto hieronder:

yolanthe-zussen-ibiza-instagram
Foto: Instagram (@yolanthecabau)