Women

Yolanthe Cabau en haar zussen poseren in heerlijke bikini-foto op Instagram

Yolanthe Cabau en haar zussen poseren in heerlijke bikini foto op Instagram

Yolanthe Cabau is en blijft misschien wel de mooiste vrouw van Nederland. Ze is vooral bekend als actrice, model en ex van Wesley Sneijder. Maar wist je dat ze ook nog een paar prachtige zussen heeft? Ze is niet de enige bloedmooie vrouw in de familie. Vandaag deelde ze een foto in bikini met haar zussen en brak hiermee volledig het internet.

Yolanthe Cabau en haar zussen

Yolanthe blijft een van onze favoriete vrouwen op deze aardbol. Ze is in heel Nederland bekend en dat komt door haar talenten en uitzonderlijke looks. Ze is zeker een van de mooiste vrouwen van ons landje. Niet voor niets werd ze tweemaal uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van Nederland. Maar behalve mooi zijn heeft ze ook veel talent. Ze werkte onder andere bij BNN, waar ze een Televizier Talent Award won.

Alle ogen zijn dus altijd op Yolanthe gericht. Daardoor krijgen haar prachtige zussen wellicht wat minder aandacht. Ze heeft namelijk een heel team aan mooie zusjes. Het gaat om Xelly, Rebecca, Marina, Nathalie, Deborah, Ada, Lluna en Kalin.

Met zusjes Cabau in bikini

Yolanthe heeft in totaal 8 zusjes en 4 broers. Een team van maar liefst 13 kinderen, die allemaal geboren zijn op Ibiza. Wist jij dat al? Ze is momenteel op vakantie met een deel van haar zusjes en dat levert geweldige kiekjes op.

Ze plaatst zelf: ”One of the biggest blessings in my life are my siblings! I have 8 sisters and 4 brothers! We are 13 children all born on Ibiza! Here with Rebecca Cabau, Xelly Cabau & Marina Cabau ‍♀️‍♀️ Love you girls so só soooo much!!” Bekijk de foto hieronder en geniet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@marinacabau)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door REBECCA CABAU (@rebeccacabau)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk)