Media

Adembenemende Yolanthe Cabau poseert topless op Instagram

Yolanthe Cabau

We kennen de Spaans-Nederlandse Yolanthe Cabau als ondernemer, actrice, presentatrice en natuurlijk meervoudig winnares van mooiste vrouw van Nederland. Met haar 1.3 miljoen volgers op Instagram is ze een van Nederlands grootste influencers – en over Instagram gesproken – gister trakteerde de prachtige Yolanthe ons op een bijzonder kiekje, en wel topless.

Yolanthe Cabau

Yolanthe mag trots zijn op haar carrière. Net als veel andere bekende sterren als Geraldine Kemper en Nikkie Plessen begon ze haar nog prille acteercarrière in de serie Onderweg naar Morgen. Dit bleek het perfecte opstapje te zijn voor de toen nog jonge Yolanthe.

Haar carrière kwam van de grond, en al snel ging ze aan de slag bij BNNVARA als presentatrice. Dit leverde haar in 2006 een prijs op voor haar talent. In 2008 kreeg ze de eerste Televizier Talent Award uitgereikt.

Ook werd ze tot twee uitgroepen tot meest mooiste vrouw van Nederland. En daarmee mag ze zichzelf in een heel bijzonder rijtje zetten. Dan hebben we het natuurlijk over namen als Katja Schuurman, of Sylvana IJsselmuiden.

Yolanthe Poseert Topless op Instagram

Zoals het er naar uitzag was Yolanthe Cabau onlangs op vakantie in Portugal, en besloot ze helemaal één te worden met de natuur. In een serie foto’s nam ze haar volgers mee op reis, en deelde ze onder andere intieme kiekjes.

Ze poseerde topless toen ze samen met haar zus Rebecca ging zwemmen. De enige die wij nog miste op de foto’s was haar zus Marina. Het lijkt er in ieder geval op alsof de zussen een geweldige vakantie hebben gehad:

Nu is Yolanthe Cabau nooit vies geweest van een beetje naakt. Onlangs schreven we al een verhaal over de brunette, toen ze poseerde in een weinig verhullend nachthemdje. En natuurlijk die keer dat ze te zien was in een spannend zusterpakje. Kortom, het is altijd een feest met Yolanthe: