Women

Yolanthe’s doorschijnende outfit op Coachella laat weinig aan verbeelding over

Yolanthes doorschijnende Coachella outfit laat weinig aan verbeelding over

Het wereldberoemde muziekfestival Coachella is weer volop aan de gang. Beroemdheden van over de hele wereld bezoeken dit festival, dat negen dagen duurt. Onze eigen Yolanthe Cabau liet op Instagram weten dat ze ook aanwezig is op Coachella, waar onder andere Bad Bunny en Gorillaz optreden. Ze heeft voor de gelegenheid een zwarte outfit aangetrokken waarin haar figuur goed wordt geaccentueerd.

Coachella 2023

Vorig jaar wisten de mooiste dames op Coachella 2022 ook alle verbazing te wekken met mooie outfits en flitsende makeup. Het thema van dit jaar is ‘less is more’, en die gedachte lijkt massaal te worden nageleefd. Vorig jaar hadden de outfits op het festival dress code ‘Bohemian and hippie’, maar dit jaar is het thema het tegenovergestelde. Er lopen talloze influencers en celebrities op Coachella rond. Vorig jaar waren Kendall en Kylie Jenner ook van de partij.

Yolanthe Cabau vermaakt zich ook opperbest op Coachella, en weet de juiste outfits te scoren. De sportieve actrice werkt keihard aan haar figuur, en dat is terug te zien op de foto’s die ze regelmatig op Instagram plaatst. Het maakt niet uit of ze een zwoele catsuit draagt, of zich in een uitdagend jurkje heeft gestoken, ze ziet er altijd op en top uit. Ze heeft ook haar uiterste best gedaan om een blikvanger op Coachella te zijn.

Yolanthe Cabau draagt uitdagend pakje op Instagram

Op de onderstaande Instagram foto’s is Yolanthe te zien terwijl ze een zwart doorschijnend pakje draagt op het Amerikaanse festival. Ze maakt er voor de tweede dag op een rij plezier met een vriendin. Op de eerste dag van het festival werd Hailey Bieber er ook al gespot, en ook Vanessa Hudgens is van de partij. Yolanthe Cabau schaart zich dus tussen ‘the rich and famous’, waar ze zelf ook deel van uitmaakt.

Ze pendelt tegenwoordig tussen Los Angeles, Ibiza en Nederland voor haar werk als model, actrice en lifecoach. Deze drukke dame maakt daarnaast ook tijd vrij om leuke dingen met haar zussen te doen, en te ontspannen op het strand, of het bezoeken van een festival, dat in dit geval nu Coachella is. Yolanthe Cabau straalt op de foto’s net zo hard als de Amerikaanse zon boven haar, en ze geniet met volle teugen van haar leven.