Women

Yolanthe Cabau trekt de aandacht in weinig verhullend blauw topje

yolanthe

We lazen een paar dagen terug dat Yolanthe Cabau wederom een filmrol in Hollywood te pakken heeft. Haar droom van een carrière in de filmstad komt steeds dichterbij, en daar zijn we trots op. Gelukkig heeft deze drukke schoonheid nog tijd over om haar Instagram-account te verrijken met de mooiste foto’s. Zo plaatste ze een vandaag een foto waarop ze de kleur blauw wel heel sexy weet te maken.

Van Ibiza naar Hollywood

De 37-jarige actrice heeft op dit moment al een carrière waar ze trots op kan zijn. Ze heeft als model geen gebrek aan werk, daarom zien we haar regelmatig op foto’s voorbij komen waarop ze topless poseert, of weinig aan de verbeelding overlaat in een nietsverhullend visnetje. Ze heeft dus genoeg ervaring als model, maar de knappe brunette doet het ook goed als actrice. Ze speelde eerder in succesvolle Nederlandse producties.

Ze is in de afgelopen jaren onze favoriet geworden, daarom hebben we de 10 mooiste foto’s van Yolanthe samengesteld. Daar kan nu een foto bij waarop ze in een blauwe jurk en een sexy open topje laat zien wat ze in huis heeft. Met het onderschrift ‘Into the blue’ weet ze de kleur blauw een uitdagende betekenis te geven. We hebben de oogstrelende foto onder dit artikel geplaatst.

Yolanthe straalt in blauwe outfit op Instagram

We konden al eerder van de mooie actrice genieten toen ze haar volgers trakteerde op een foto terwijl ze een piepklein jurkje droeg. Nu kunnen we ons dus weer verwonderen over een kiekje waarop deze schoonheid weer mooi staat te wezen. We begrijpen heel goed waarom ze haar graag in Hollywood willen hebben, want ze is een streling voor het oog. Ze is eind dit jaar te zien in de film Egyptian affair.

Net zoals de eveneens mooie Gaby Blaaser is Yolanthe regelmatig op Ibiza te vinden, het eiland waar ze is opgegroeid. Ze reisde de afgelopen twee jaar voor werk tussen Nederland, Ibiza, en Los Angeles. Ze heeft het er dus maar druk mee, en dat is goed, want wij kijken graag naar een foto of film van deze mooie verschijning. De onderstaande Instagram foto hoort daar zeker bij, want dit is zoals we Yolanthe het liefste zien.