Women

Yolanthe Cabau in piepklein jurkje op stomende Instagram-foto

Yolanthe Cabau kort jurkje instagram

Het is bloedheet buiten, maar ook onze tijdlijn staat op smelten omdat de altijd prachtige Yolanthe weer een adembenemende foto op Instagram heeft geplaatst. Ze heeft wederom een pakje aangetrokken waar we haar graag in bewonderen, dus verhogen we graag de temperaturen nog eens extra om van deze schoonheid te kunnen genieten.

Een fotoshoot op Ibiza

Yolanthe heeft onlangs een fotoshoot op Ibiza gedaan. Het eiland is een tweede thuis voor deze heerlijke dame want ze is er geboren en praktisch opgegroeid. Ondanks het feit dat ze op vijfjarige leeftijd naar Nederland kwam, is ze regelmatig op het eiland te vinden. Naast haar carrière als actrice en presentatrice is deze schoonheid ook een veelgevraagd model, en terecht, want ze is een prachtige verschijning.

We zien Yolanthe vaak op onze tijdlijn voorbijkomen als ze weer eens een foto plaatst die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze weet ons telkens te verrassen, en daar houden wij wel van. Zo plaatste ze onlangs een foto waarin het thema ‘groen’ duidelijk op haar lichaam was geschreven. Groen is de kleur van ontwikkeling en staat voor leven, balans en harmonie.

Yolanthe plaatst heerlijke Instagram-foto

Wij zijn zeker in harmonie als we haar weer eens voorbij zien komen. We hebben niet voor niets de 10 mooiste Instagram foto’s van de prachtige Yolanthe Cabau geplaatst. Ze wist ons al eerder te verbazen toen ze zich liet fotograferen terwijl ze topless stond te poseren. Gelukkig weet ze de aandacht van ruim 1.3 miljoen volgers zonder problemen vast te houden, want ze is werkelijk een plaatje.

We hebben de bewuste foto van Yolanthe in het groen onder dit artikel geplaatst. Ze plaatste in het onderschrift emoticons van een reeks groene appels, wij kunnen wel wat extra vitamines gebruiken, dus wanneer mogen we onze tanden erin zetten? Tot die tijd mogen we genieten van de mooie foto’s die ze op haar Instagram-account heeft geplaatst. Have fun!