Women

Yolanthe Cabau showt haar perfecte figuur in jurk bij Golden Globe Awards

Yolanthe Cabau Strakke Jurk

De Golden Globe Awards 2023 werden op 10 januari j.l uitgereikt in Beverly Hills, en onze eigen Yolanthe Cabau was daar aanwezig. Ze wist de show te stelen door een prachtige jurk aan te trekken waarin haar straf afgetrainde figuur perfect tot zijn recht kwam. Ze deelde de foto’s op Instagram, en daar besteden we graag wat aandacht aan.

Internationale carrière

De aantrekkelijke brunette heeft het druk met haar werk als model en actrice, daarom leeft ze afwisselend in Nederland, Ibiza, en de Verenigde Staten. Ondanks het feit dat ze een van de mooiste vrouwen van Nederland is, is Yolanthe maar weinig in ons kikkerlandje aanwezig. Dat is niet zo vreemd, want deze schoonheid heeft internationale allure. Ze heeft het druk met verschillende projecten in verschillende landen.

De knappe Yolanthe is een ervaren model, en heeft al op verschillende covers van glossy’s gestaan. Zo poseerde ze vorig jaar nog in een uitdagend visnet jurkje voor Grazia. Als ze niet druk met haar werk is, dan is ze lekker bezig in de gym, de plek waar ze haar afgetrainde figuur in-shape weet te houden. Dat ze een mooi lichaam zien konden we wederom zien op haar recente Instagram-post.

Yolanthe Cabau en de Golden Globe Awards op Instagram

Yolanthe ziet er waanzinnig uit in bikini, maar ook in jurkjes ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Ze deelde eerder een foto van zichzelf in een piepklein jurkje, maar ze was onlangs te bewonderen in een lange classy jurk, dat ze droeg tijdens de uitreiking van de Golden Globe Awards in de Verenigde Staten. het kledingstuk lijkt speciaal voor haar gemaakt, want het staat haar fantastisch.

De brunette is onze favoriet, daarom hebben we eerder de 10 mooiste foto’s van Yolanthe op een rijtje gezet. De onderstaande foto past daar zeker tussen, want ze ziet eruit als een hollywoodster. De 37-jarige schoonheid straalt terwijl ze op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Ze weet zichzelf telkens weer te overtreffen, zoals we kunnen zien op de onderstaande foto.