Women

Yolanthe laat weinig aan de verbeelding over in visnet jurkje op Instagram-foto

Yolanthe visnet jurkje op Instagram foto

De altijd beeldschone Yolanthe Cabau ziet er weer geweldig uit. Ze plaatste onlangs een foto waarin ze in een doorschijnend jurkje tot aan haar middel in het water te zien is. Ze weet ons altijd weer positief te verrassen, dus vinden we het een eer om haar wederom op een voetstuk te plaatsen, want dat is waar deze dame het beste tot haar recht komt.

Een verbazingwekkende fotoshoot

Yolanthe Cabau weet als geen ander hoe ze de aandacht op zich moet vestigen, want ze kent de klappen van de zweep als het gaat om een sexy fotoshoot, en sexy is de mooie brunette zeker. Op de foto die ze laatst plaatste staat ze als een prachtige zeemeermin in het water terwijl de fotograaf alle mooie details van haar en haar outfit vastlegt. Ze weet ons absoluut weer te betoveren met haar mooie uiterlijk.

Op de foto is ze in een doorschijnend jurkje te zien terwijl ze een paar lange groene handschoenen draagt. Het is niet de eerste keer dat we aandacht besteden aan deze mooie dame, Yolanthe Cabau is inmiddels onze favoriet die we graag voorbij zien komen. We hebben eerder de 10 mooiste foto’s van Yolanthe geplaatst, en die zijn zeker de moeite waard om eens goed te bestuderen.

Yolanthe plaatst Instagram-foto van zichzelf in doorschijnend jurkje

Wij kunnen de foto’s van de mooie actrice/presentatrice wel waarderen. Ze is een betoverende vrouw die alle aandacht verdient, dus dat geven we haar met plezier. Het maakt niet uit of ze een visnetje draagt, of dat ze zich op de gevoelige plaat laat vastleggen terwijl ze een zuster pakje draagt, zij kan alles hebben. Dat bewijst ze wel weer met de foto die ze gisteren op Instagram heeft geplaatst.

We hebben de bewuste foto hieronder geplaatst. Ze weet ons telkens weer rode oortjes te geven, maar dat vinden wij helemaal niet erg. Ze deed deze fotoshoot overigens voor Grazia. Wisten jullie trouwens dat ze ook een oogverblindende zus heeft? Marina Cabau doet niet onder voor Yolanthe, ze is minstens net zo mooi. We hebben onder de bewuste foto nog wat extra verleidelijke foto’s van Yolanthe geplaatst.