Women

Yolanthe Cabau zorgt voor rode oortjes in weinig verhullend nachthemdje

Yolanthe Cabau Instagram foto

We kennen Yolanthe Cabau als actrice en presentatrice, maar natuurlijk ook als de ex-vrouw van Wesley Sneijder. Daarnaast is ze toch wel een van de mooiste vrouwen van Nederland. Zo zien we op Instagram regelmatig fijne foto’s van haar voorbij komen, waar ze haar nieuwe lifestyle merk CABAU behoorlijk lekker promoot.

Yolanthe Cabau van Kasbergen

De Nederlands-Spaanse brunette is sinds haar scheiding flink aan het ondernemen geslagen. Zo speelde ze een hoofdrol in de pas verschenen Netflix film ‘Just Say Yes’ en lanceerde ze onlangs haar eigen merk CABAU, een lifestylemerk waar ze voornamelijk sportvoeding en accessoires verkoopt.

Ter promotie van haar nieuwe brand zien we op haar Instagram de prachtigste foto’s verschijnen. Daar showt de op Ibiza geboren Yolanthe maar al te graag haar fitte en afgetrainde lijf in strakke outfits. Tot groot genoegen van haar volgers, want de teller staat inmiddels op 1.2 miljoen.

Yolanthe in nachthemdje op Instagram

Yolanthe is inmiddels 36 jaar oud, maar weet met haar exotische verschijning de lentekriebels bij iedereen goed los te krijgen. De goedlachse krullenbol postte een stralende foto waarmee ze voor de nodige rode oortjes heeft gezorgd. Dat de foto veel lof krijgt blijkt wel uit de duizenden likes en reacties, waaronder die van Anna Nooshin, Kim Feenstra en haar eigen prachtige zusje Marina.

In een crèmeroze ochtendjas en nietsverhullend nachthemdje poseert ze met een brede glimlach op het aanrecht. “Anything is possible with a smile and a little pink”, staat er onder de foto. Daar zijn we het honderd procent mee eens, want ook bij ons tovert Yolanthe een brede lach op het gezicht. Bekijk de foto hieronder.

Het mag dan nog geen zomer zijn, maar aan tropische warmte bij Yolanthe dus geen gebrek. En niet alleen maar Yolanthe zelf, maar ook bij haar zussen. Genetisch zit het in de familie Cabau sowieso wel goed, zo bewijst deze foto met haar 6 ongelooflijk knappe zussen.

Meer foto’s van Yolanthe

Verwacht de komende tijd zeker meer van dit soort foto’s. Yolanthe zal haar CABAU producten blijven promoten en dat doe je natuurlijk het best met dit soort prachtige kiekjes. Over fijne kiekjes gesproken, we hebben hieronder een kleine greep van haar Instagram foto’s voor je verzameld. We zijn natuurlijk de beroerdste niet.