Women

Yolanthe Cabau toont prachtig lijf in doorschijnend jurkje

Yolanthe Cabau toont prachtig lijf in doorschijnend jurkje
Foto: BSR

Yolanthe Cabau is een vrouw met internationale ambities. Van actrice, presentatrice en model tot ondernemer: Yolanthe is het allemaal. Ze woont al enige tijd in de Verenigde Staten, maar keert vaak terug naar Nederland om haar eigen initiatieven te promoten. Onlangs plaatste deze prachtige vrouw een onthullende foto waarop ze in een doorschijnend jurkje is te zien.

Yolanthe Cabau in doorschijnend jurkje

Yolanthe Cabau staat bekend als een zeer veelzijdige dame. De Spaans-Nederlandse brunette heeft een succesvol lifestyle platform opgebouwd en weet dat op haar social media kanalen goed te promoten. Zeker op Instagram heeft Yolanthe een groot aantal volgers vergaard, die ze regelmatig trakteert op prachtige kiekjes.

De op Ibiza geboren Yolanthe is een veelgevraagde vrouw voor fotoshoots. Met name het vrouwenblad Grazia wist Yolanthe al een aantal keer te strikken voor een prachtige fotoreeks. Dat levert vaak zwoele kiekjes op, waarvan Yolanthe er onlangs zelf eentje deelde op haar Instagram pagina. Bij onderstaande foto schreef ze “Connecting the dots”, verwijzend naar het doorschijnende jurkje met stippen.

Yolanthe Cabau toont prachtig lijf in doorschijnend jurkje

Yolanthe vaker op pikante foto

Het is zeker niet de eerste keer dat Yolanthe in een doorschijnend jurkje ten tonele verschijnt. Ze plaatst op haar Instagram met regelmaat foto’s waar haar volgers het warm van krijgen. Zo zagen we vorige week Yolanthe met zus Marina op zwembadfoto’s in Ibiza, waar Marina haar 31e verjaardag vierde.

Films van Yolanthe Cabau

Wat betreft haar acteerwerk zijn er dit jaar drie Engelstalige films van Yolanthe uitgekomen: de thriller “Vacation Home Nightmare,” het avonturendrama “An Egypt Affair” en de thriller “Deadly DILF.” Hoewel dit misschien niet direct grote kaskrakers zijn, blijft ze zich actief inzetten voor haar acteer carrière in het Engelstalige circuit.