Women

Yolanthe Cabau viert verjaardag met derrière in strakke legging

Yolanthe Cabau viert verjaardag met derrière in strakke legging

Dat de knappe Yolanthe Cabau lekker in haar vel zit dat konden we enige tijd geleden al zien toen ze haar afgetrainde figuur showde in een kort blauw pakje. De brunette is het gezicht en lichaam van haar platform Cabau Lifestyle, dus dan is het belangrijk om er goed uit te zien. Haar platform bestaat twee jaar, en dat besloot ze te vieren met een adembenemende Instagram-post.

Cabau Lifestyle

Yolanthe Cabau is een bezige bij. Ze woont afwisselend in Nederland, Los Angeles, en Ibiza, het eiland waar we Gaby Blaaser ook regelmatig op het strand kunnen vinden. Naast haar bezigheden als actrice en model timmert ze ook keihard aan de weg met Cabau Lifestyle, een platform dat powervrouwen helpt bij het realiseren van een sterke, gezonde, en zelfverzekerde levensstijl.

Cabau Lifestyle is gericht op het vergroten van fysieke en mentale kracht. “Ik ben ervan overtuigd dat vrouwen horen te bloeien, daarom is de slogan ‘Born To Bloom’ op het platform van toepassing”, aldus Yolanthe. Het is duidelijk dat de knappe brunette deze filosofie ook op zichzelf toepast, want ze straalt als nooit tevoren. Ze deelt haar vorderingen op het gebied van sport regelmatig met haar volgers op Instagram.

Yolanthe Cabau viert verjaardag van platform op Instagram

Op haar recente Instagram-post viert ze de tweede verjaardag van Cabau Lifestyle, waarin ze een leuke give-away campagne is gestart. Het bedrijf verkoopt voedingssupplementen, sport-accessoires, afslankmiddelen, en huisparfums. Yolanthe verkoopt ook sportkleding op het platform, waar ze uiteraard zelf model voor staat. Op de foto die we hieronder zien draagt ze een setje dat op de site verkrijgbaar is.

Op de foto zien we haar met een andere knappe dame vrolijk poseren in een sportief setje. We kunnen zien dat ze in topvorm is, maar dat is eigenlijk altijd al het geval geweest, zoals we kunnen zien op de 10 mooiste foto’s van Yolanthe Cabau. Deze schoonheid weet haar 1,3 miljoen volgers telkens weer te verbazen met haar looks en ondernemersgeest, dus het verbaast ons niets dat ze succesvol is in alles wat ze onderneemt.