Women

Yolanthe Cabau in miniscuul topje vermaakt zich opperbest op Coachella

Yolanthe Cabau Coachella Instagram

Yolanthe Cabau vermaakt zichzelf op dit moment opperbest op het wereldberoemde Coachella festival in Amerika. De actrice deelt jaloersmakende foto’s op haar Instagram-account, waarop ze in uitdagende en feestelijke outfits te zien is. Yolanthe danst vrolijk op de beats van onder andere Burna Boy en Los Bitchos in het zonnige Californië.

Coachella 2023

Coachella is het festival waar je moet zijn als je wilt dansen tussen de rich and famous. Vorig jaar was het thema van Coachella 2022  ‘Bohemian and hippie’, en konden we onder andere Kylie Jenner bewonderen terwijl ze zich samen met haar zus vermaakte op het negendaagse festival. Dit jaar is het thema iets soberder, maar dat mag de pret niet drukken. Met de gedachte ‘Less is more’ dansen beroemdheden de sterren van de hemel.

Yolanthe Cabau heeft een druk leven, en woont afwisselend in Amerika, Spanje en Nederland, waar ze werkt aan haar internationale carrière als actrice en model. Ze is aanwezig op Coachella 2023, en vermaakt zich er prima. Ze deelt vrijwel dagelijks foto’s van haar aanwezigheid op het festival, waarop ze verschillende outfits draagt. Zo plaatste ze een paar dagen terug nog een foto waarop ze een doorschijnende outfit op het festival draagt.

Yolanthe Cabau draagt krap topje op Instagram

De knappe actrice Yolanthe Cabau behoort tot de mooiste vrouwen van Nederland, en heeft een droomfiguur, waar ze hard voor werkt. Op de onderstaande foto zien we haar in een casual jeans en een krap groen topje onder een bijpassend jasje. Ze ziet er weer top uit, en zal ongetwijfeld de nodige aandacht krijgen op het festivalterrein. Het zou zomaar kunnen dat ze Leonardo DiCaprio tegen het lijf loopt, want hij is er volgens Amerikaanse media ook gespot.

Het is duidelijk dat Yolanthe Cabau haar werk even laat voor wat het is, om te kunnen genieten van het beroemdste festival ter wereld. Als we kijken op haar Instagram-account is ze er nu voor de derde dag, en het ziet ernaar uit dat ze nog niet van plan is om te vertrekken. Misschien wacht ze op het optreden van Bad Bunny, want hij staat ook tussen de line-up van de vele artiesten op het festival.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manly.nl (@manly_nl)