Women

Yolanthe Cabau poseert in zwoele catsuit op Instagram-foto’s

Yolanthe Cabau in weinig verhullende catsuit op Instagram fotos

De prachtige Yolanthe Cabau heeft zich weer eens van haar mooiste kant laten zien. Ze plaatste onlangs een foto waarin ze een strak zwart pakje draagt, en zoals altijd ziet de knappe actrice er oogverblindend uit. Yolanthe is al jaren onze favoriet, dus vinden we het logisch dat we even wat extra aandacht besteden aan deze dame. We namen even een uitgebreid kijkje bij deze schoonheid.

Een veelgevraagd model

Yolanthe hoeft niet veel te doen om de aandacht te trekken. Met haar uiterlijk is ze een magneet voor fotografen, die haar graag op de gevoelige plaat vast willen leggen. Ook als ze met haar zussen poseert voor een bikini-foto liggen de cameramannen aan haar voeten. We vinden het niet gek dat ze werk genoeg heeft, want ze ziet er altijd stralend uit. De foto die ze onlangs op Instagram plaatste onderstreept dit nog eens. We hebben hem onder dit artikel geplaatst.

De brunette laat regelmatig weinig aan de verbeelding over als ze zich laat fotograferen terwijl ze een piepklein jurkje draagt. Soms poseert ze topless, en dat vinden wij uiteraard een streling voor onze ogen. Yolanthe staat met recht tussen de 10 mooiste vrouwen van Nederland, want ons kikkerlandje is de thuisbasis van veel mooie dames, zo werd Abbey Hoes door de stemmers van de FHM500 uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland.

Yolanthe Cabau draagt strak zwart pakje op Instagram

Ook als Yolanthe in een weinig verhullend nachthemdje poseert wordt het op Instagram alleen maar heter. Ze weet hoe ze de temperaturen moet laten stijgen, misschien komt dat omdat ze is geboren op het zonnige Ibiza, waar Sarah van Soelen ook regelmatig is te vinden. Wij vinden haar in ieder geval geweldig, daarom hebben we eerder de 10 mooiste foto’s van Yolanthe op een rijtje gezet.

We zijn blij dat we deze knappe verschijning weer op onze tijdlijn voorbij zien komen. Op de onderstaande Instagram foto draagt deze beauty een strak zwart pakje waarin ze er verbazingwekkend mooi uitziet. Ze kijkt even zwoel in de camera als altijd, dit bewijst wel weer dat Yolanthe weet hoe ze de aandacht van haar volgers vast moet houden. Het maakt niet uit wat ze draagt, ook al is het een zusterpakje, alles staat haar geweldig.