Women

Yolanthe Cabau laat haar afgetrainde figuur zien in kort blauw pakje

yolanthe instagram jurkje

De altijd betoverende Yolanthe Cabau is een van de mooiste vrouwen van Nederland. De getalenteerde brunette heeft een druk leven, maar neemt dagelijks de tijd om haar afgetrainde figuur in vorm te houden. Dat het resultaat er mag wezen kunnen we zien aan een Instagram-post die ze recent online zette. Daarop kunnen we zien dat deze mooie verschijning hard in de sportschool aan het werk is geweest.

Topmodel en actrice

Yolanthe Cabau ziet er op elke foto fantastisch uit, daarom is ze ook een veelgevraagd model. Soms trekt ze alle aandacht in een visnetjurkje, maar ook voor een bikini-foto draait deze prachtige dame haar hand niet om. Het modellenwerk is echter maar een klein onderdeel van haar werkzaamheden. Ze is ook een ervaren actrice, die we kunnen bewonderen in films zoals F*ck de Liefde en Just Say Yes.

Daarnaast is ze oprichter en eigenaresse van lifestyle-platform Cabau Lifestyle. In een recent interview in glossy Grazia, waar ze ook regelmatig voor op de cover staat, laat ze weten dat ze 2023 gaat bestormen met een positieve mindset. De aantrekkelijke brunette is een echte powervrouw. Naast het feit dat ze vrouwen motiveert, helpt ze ook meisjes in nood. Ze is de oprichter van Free a Girl, een initiatief dat seksuele uitbuiting van kinderen, met name meisjes, aanpakt.

Yolanthe Cabau laat afgetraind figuur zien op Instagram

Ze helpt haar vele fans en volgers met haar bereik om het beste uit zichzelf te halen, en als we kijken naar haar mooiste foto’s dan geloven we meteen dat zij dat prima voor elkaar kan krijgen. Op de onderstaande foto kunnen we zien dat ze hard bezig is met een healthy-lifestyle, want daarop poseert ze in een strak blauw pakje waarin we de vormen van haar afgetrainde lichaam kunnen zien.

Yolanthe Cabau weet zichzelf weer op een adembenemende wijze aan haar 1,3 miljoen volgers te presenteren. Ze heeft laten weten dat ze de feestdagen in Los Angeles door gaat brengen, de plaats waar Sky Bri ook vandaan komt. De actrice woont en werkt afwisselend in LA, Ibiza, en Nederland. De brunette gaat alle grenzen over, en terecht, want dat is de mindset die haar zo succesvol maakt.