Yin Yang bad
Tech

Dit ‘Yin Yang bad’ met soundwave massage brengt balans in je relatie

Als je van plan bent om je badkamer te verbouwen, en nog een oude sok met geld onder het matras hebt liggen, dan is dit ligbad iets voor jou.
Of moeten we zeggen, jullie, want dit Yin Yang-bad is ideaal voor koppels die graag samen badderen, maar ook gesteld zijn op hun privacy. Voor een schamele 35.000 Britse Ponden is dit bad van jullie.

Yin Yang bad is een gescheiden duo tub voor 2 personen

Samen in bad ziet er in films altijd romantisch uit, maar in de realiteit zit je elkaar vaak in de weg omdat een normaal ligbad vaak net te klein is voor twee personen. Gelukkig zijn er geniale breinen die dit probleem herkennen en daar een oplossing voor hebben gevonden. Met dit Yin Yang-bad zit je elkaar niet in de weg, maar badderen jullie toch samen.

Met dit bad in je badkamer hebben jullie je eigen plekje zonder dat je elkaar aan hoeft te stoten. Dat voelt een beetje als twee afzonderlijke dekbedden in bed, heerlijk. Aan dat comfortabele gevoel hangt wel een prijskaartje waarmee je financieel wordt ondergedompeld, voor 35.000 Britse Ponden hoeven jullie elkaars teennagels niet meer te voelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EXCLUSIVE COLLECTION (@exclusive_uk)

Soundwave massage technologie in het water

De Duitse firma Trautwein heeft niet alleen gedacht aan het stukje gedeelde privacy, maar ook aan een optimale ervaring tijdens het badderen in deze Yin Yang-tobbe. Dit bad is namelijk uitgerust met soundwave massage technologie. Je geniet van muzikale vibraties, ondertussen wordt je gemasseerd door streamjets. Zeg dit er maar even bij als je de aankoop met je vriendin gaat overleggen.

Je hoeft niet naakt bij elkaar in bad te zitten, dus waarom zou je dit bad alleen delen met je partner? Ook je schoonmoeder, collega, schaakmaatje of de hond kunnen gebruik maken van dit geniale bad. Jullie energieën komen helemaal in evenwicht tijdens het gebruik van dit Yin Yang-bad. Dan is die 35K investering een lachertje, toch?