Yes! De final trailer van Deadpool 2 is uit!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Over iets minder dan een maandje is Marvel’s grofgebekt huurling terug in de bioscopen. We hebben het natuurlijk over de film Deadpool 2 die op 17 mei in première gaat. Om fans nog meer hyped te krijgen is gisteren eindelijk de final trailer online gezet!

In de vorige trailer was al te zien dat het qua geweld weer volledig over the top is en dat er een flinke dosis absurde humor op je wordt afgevuurd. Deze laatste trailer moet daar nog een schepje bovenop doen!

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....