YASSS! Opblaasbare lounge-eiland Lidl ligt nu in de winkel!

Lees verder na de advertentie

Vorige week schreven we over dit toffe opblaasbare lounge-eiland en het artikel ging volledig viral. Jullie raakten massaal enthousiast! Om die reden geven je vandaag nog even een reminder dat deze coole gadget nu echt in de schappen ligt!

Zoals gezegd heeft dit superchille luchtbed ook een ontzettend chille prijs. Voor slechts €79,99 ben jij met dit riante bed straks de baas van het strand of het zwembad.

Het lounge-eiland is helaas slechts in beperkte oplage beschikbaar in de Lidl filialen, dus als je zeker wilt zijn van een exemplaar kan je die het beste online bestellen. De eerste lounge-eilanden worden vandaag al geleverd!

Lees verder na de advertentie

Twijfel je nog of je er één moet halen? Niet nodig, want dit luxe luchtbed heeft alles wat je nodig hebt: een afneembaar zonnescherm met UV-filter, een comfortabele rugleuning en 2 geïntegreerde drankhouders om je biertjes in koel te houden.

Oh, en je kan er ook nog eens makkelijk met twee personen op. Het luchtbed is namelijk ruim 2 bij 2 meter dus er is plek zat voor je vriendin/scharrel/bromace!

Lees verder na de advertentie

Ontvang de nieuwste artikelen rechtstreeks in je inbox