Yasmine Driouech is de kersverse echtgenote van Mohamed Ihattaren
Life

Yasmine Driouech is de kersverse echtgenote van Mohamed Ihattaren

Onlangs verraste de veelbesproken voetballer Mohamed Ihattaren vriend en vijand door te trouwen met Yasmine Driouech. Het stel had al langere tijd een relatie, die vaak als turbulent of stormachtig werd omschreven.  Maar wat weten we eigenlijk van Yasmine Driouech? We zetten de feiten op een rij.

Wie is Yasmine Driouech?

Yasmine Driouech is een beeldschone 21-jarige influencer.  Ze maakte de afgelopen jaren een flinke groei door, wat betreft haar aantal volgers op TikTok. Ze werd op het populaire platform bekend om haar dans filmpjes en filmpjes waarin ze haar liefde voor mode uitte. Yasmine is Nederlandse met een Marokkaanse achtergrond.

Inmiddels groeit ook haar populariteit op Instagram. Daar heeft ze inmiddels 105.000 volgers en legt ze de focus meer op mode en beauty. Yasmine is ambassadeur voor verschillende merken. Wil je Yasmine boeken, dan kan dat via haar agentschap House of Icons, een Influencer marketing bureau in Amsterdam, gespecialiseerd in het bereiken van Gen Z en Millennial doelgroepen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmine (@iitsyasmine)

Mr en Mrs Ihattaren

Begin mei maakten Ihattaren en Driouech op Instagram bekend te zijn getrouwd. Op het social media platform  deelt het stel een aantal trouwfoto’s. “Mr & Mrs Ihattaren”  is het bijschrift bij één van de foto’s. Het stel had zich vorig jaar september al verloofd. De foto, die je hieronder kunt bewonderen, kreeg inmiddels bijna 40.000 likes.

In de omgeving van het stel wordt verschillend gereageerd. ‘De familie van Ihattaren ziet inmiddels niets liever dat de relatie crasht, voor zover dat nog niet zo is’, schreef het Algemeen Dagblad nog in februari.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmine (@iitsyasmine)

De turbulente relatie van Mo en Yasmine

Het stel straalt op hun huwelijksfoto’s, maar hun relatie kende ook mindere tijden. In februari van dit jaar nog werd Ihattaren opgepakt. De reden daarvoor was verdenking van mishandeling… van Yasmine Driouech. Latere wilde Yasmine haar aangifte intrekken, maar de zaak is nog niet afgedaan bij de rechtbank.

Vorig jaar werd Ihattaren ernstig bedreigd. Dat was vlak nadat zijn relatie met Yasmine bekend werd. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel ging de dreiging uit van criminelen bij wie de relatie van Ihattaren en Driouech op veel weerstand stuitte.

Speculaties over de toekomst

Ondertussen is de voetbalcarrière van de kersverse echtgenoot van Driouech nog niet op de rails. Het Algemeen Dagblad meldt dat het pas getrouwde stel naar Dubai zou willen verhuizen. Dat zou het einde van de carrière van Ihattaren bij Juventus betekenen. Het huis van Ihattaren in Vleuten staat te koop. De vraagprijs is 925.000 euro, en dat is 37.500 euro minder dan wat hij er een jaar geleden voor betaalde.