Life

Deze onderwaterscooter van LIDL is de beste aankoop voor komende zomer

Deze onderwaterscooter van LIDL is de beste aankoop voor komende zomer

De komende zomer gaat er waarschijnlijk anders uitzien dan je voor ogen had. Maar in het kader van: we moeten er het beste van maken, hebben wij een super dikke gadget voor jou gevonden. De Lidl verkoopt namelijk een hele toffe Yamaha onderwaterscooter. De Duitse supermarkt heeft nu een aanbieding waarmee jij voor slechts 300 euro de koning van/onder het water bent.

Deze waterscooter is anders dan de waterscooters waar je in eerste instantie aan denkt. Deze scooter is namelijk gemaakt om juist onder water te racen. Met deze scooter hoef je je deze zomer dus niet te vervelen en kun je het leven onder water gaan ontdekken.

Je kunt met deze waterscooter maar liefst 20 meter diep gaan en een snelheid van ongeveer 3,5 km/u behalen. Dat klinkt niet zo snel maar je moet je beseffen dat je onder water altijd wat langzamer gaat. De volle accu houdt het zeker 40 minuten vol (als je constant volgas geeft). Je kunt de scooters nu hier scoren voor 299 euro.

Zoals je op de foto’s hieronder ziet zit er ook een actioncam beugel op de scooter. Als je een camera (wel waterdicht natuurlijk) monteert op de scooter kun je al jouw actie momenten vastleggen. Blijf jij liever de hele zomer thuis: lees hier hoe je een geheel huis kan kopen op AliExpress.

Deze onderwaterscooter van LIDL is de beste aankoop voor komende zomer1

Deze onderwaterscooter van LIDL is de beste aankoop voor komende zomer2

Deze onderwaterscooter van LIDL is de beste aankoop voor komende zomer3