gucci xbox samenwerking koffer
Style

Must-have: Xbox en Gucci droppen exclusieve samenwerking

Gamers en stijliconen opgelet. Er komt een samenwerking aan die je nooit had verwacht. Ter ere van de 20e verjaardag van de Xbox console lanceren ze een samenwerking met modemerk Gucci. Op Twitter plaatsen de merken namelijk op cryptische wijze: “Saying ‘GG’ at the end of every game will never go out of fashion,”.

Xbox x Gucci samenwerking

Dit zou een samenwerking zijn die je in eerste instantie niet zou verwachten. Toch werken steeds meer merken samen de laatste jaren. Een hele toffe trend als je het ons vraagt. Eerder zagen we bijvoorbeeld deze Nike x Squid Game sneakers en TAG Heuer met een Super Mario Limited Edition. Verrassende samenwerkingen die elkaar enorm versterken.

Nu is het dus de beurt aan Xbox en Gucci. De ‘Saying GG’ tweet was de aanleiding van alle geruchten. GG staat voor “good game”, een term die gamers vaak gebruiken aan het einde van een spel. Daarnaast staat GG voor het monogram van Gucci. Er is nog geen officiële bekendmaking van de samenwerking, maar er zijn nog meer hints die er duidelijk op wijzen dat de merken producten uit gaan brengen.

Speciale Xbox x Gucci koffer

Mattew Haag, de CEO van modemerk 100Thieves, deelde net na de GG tweet een foto op Twitter van een koffer/tas die heel erg realistisch is. Het gaat om een koffer met een Gucci logo en de gele/groene accenten van Xbox. Het zal waarschijnlijk om een koffer gaan die perfect geschikt is voor jouw console.

We weten nog niet of deze koffer het enige item zal zijn dat verkocht zal worden. Wellicht komt er wel een Xbox aan met het Gucci patroon. We weten nu al dat het product binnen no time uitverkocht zal zijn en keihard in de resell zal belanden. We moeten nog een paar dagen wachten op de officiële bevestiging van de samenwerking.