Wordt All You Can Fly het nieuwe All You Can Eat?

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Er bestaan tientallen verschillende abonnementen, van Spotify tot Netflix en de sportschool. Voor een bepaald maandelijks bedrag kun je onbeperkt gebruik maken van je favoriete dienst. Maar de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij ‘Surf Air’ tilt het fenomeen ‘abonnement’ wel naar een heel ander level!

In het vliegtuig stappen is denk ik niet iets wat je dagelijks doet. Toch denkt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Surf Air daar anders over. Surf Air biedt momenteel vluchten aan tussen elf bestemmingen en met het lidmaatschap zou je daar onbeperkt gebruik van mogen maken. Het gaat om vluchten tussen locaties als London, Ibiza en Californië.

Dan zul je je vast afvragen wat zo’n lidmaatschap je gaat kosten! Nou, omgerekend zo’n €2.600 per maand. Maar… dan mag je wel onbeperkt gebruik maken van alle vluchten die de vliegmaatschappij te bieden heeft. Wachten bij de check-in, douane of boarding is ook verleden tijd omdat het een privé luchtvaartmaatschappij is.

All you can fly het nieuwe all you can eat 02