woning-caroline-van-der-plas
Living

In dit optrekje woont BBB-fractievoorzitter Caroline van der Plas

Bij de BoerBurgerBeweging (BBB) smeult het vuur van de overwinning nog na als fractievoorzitter Caroline van der Plas huiswaarts gaat. Ze terug naar haar woning dat ze in 2020 heeft gekocht, waar ze rustig kan nagenieten in haar persoonlijke zetel. Ondanks het feit dat ze de stem van de boeren is woont Caroline zelf niet op een boerderij. Ze woont in een huis dat haar karakter bijna symboliseert. We namen even een kijkje.

Een eenvoudig en simpele woning

Carline is een nuchter mens dat met beide benen stevig in de modder staat. Ze is niet zo van de fratsen, dus is het niet vreemd dat ze ondanks haar riante salaris in een eenvoudige woning woont. Het huis heeft een oppervlakte van 150 vierkante meter, waar ze samen met haar twee zoons prima naar haar zin heeft. De fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging kocht de woning in 2020 voor €225.000.

De vraagprijs van het huis was volgens website Bekendeburen €200.000, dus ze heeft niet aan handjeklap gedaan, en er meteen wat extra geld bovenop gegooid. Caroline heeft er een hypotheek van €247.000 voor afgesloten, maar dat kan ze met haar inkomen makkelijk betalen. Ze heeft alles wat nodig is om er prima te kunnen wonen, niets meer of minder. Dat is typisch Caroline van der Plas, geen toeters en bellen, die bewaart ze liever voor een protest.

caroline van der plas woonkamer
Bron: bekendeburen

Woning Caroline van der Plas

De eenvoudige woning beschikt over vijf kamers, waaronder vier slaapkamers. Ze heeft dus nog een logeerkamer over voor als er bezoek over de vloer komt. Daarnaast heeft het huis een ruime zolder en een badkamer. Als Caroline zin heeft in een grote pan stamppot met worst dan kan ze dat bereiden in een eenvoudige keuken waar alle benodigde inbouwapparatuur is te vinden.

Caroline van der Plas kan na een dag hard ploegen als politica in de Tweede Kamer lekker van het Hollandse zonnetje genieten, want het huis heeft een tuin op het zuidwesten. De fractievoorzitter heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn, dat maakt haar in het ogen van het Nederlandse volk zo speciaal, dat blijkt wel door de klinkende overwinning van haar partij, die korte metten maakte met alle andere partijen tijdens de Provinciale Statenverkiezingen.

caroline van der plas eetkamer
Bron: bekendeburen
Caroline van der Plas slaapkamer
Bron: bekendeburen
caroline van der plas keuken
Bron: bekendeburen