Film & Serie

Winnie the Pooh Blood and Honey komt rechtstreeks uit een nachtmerrie

Winnie the Pooh Blood and Honey

Een nieuwe dag, een nieuwe bizarre horrortitel. Deze film gaat bij de naam Winnie the Pooh: Blood and Honey, en is een horrorversie van het klassieke kinderverhaal met ieders favoriete gele honingbeer. De film is geschreven en geregisseerd door debuut filmmaker Rhys Frake-Waterfield.

Winnie de Pooh

Het karakter van Winnie de Poeh kwam voor het eerst op in 1926 na de release van de boekencollectie The House at Pooh Corner. In 1961 begon Walt Disney Productions met het maken van films gebaseerd op het personage, waardoor Winnie een iconisch figuur werd in de animatiewereld.

Er zijn over de afgelopen decennia veel films en series gemaakt waarin Pooh de hoofdrol speelde, denk aan The Many Adventures of Winnie the Pooh, Pooh’s Grand Adventure: The Search for Christopher Robin, The Tigger Movie, Piglet’s Big Movie, Winnie the Pooh uit 2011 en meest recentelijk Christopher Robin uit 2018.

Winnie The Pooh Blood and Honey

Winnie the Pooh Blood and Honey

Hoewel er weinig plot-details zijn vrijgegeven, suggereert de beschrijving die is uitgekomen dat de film monsterlijke versies zal bevatten van Pooh en Knorretje, die in de steek worden gelaten door Christopher Robin en vervolgens op een bloederige moordmissie gaan.

De beelden die onlangs zijn verschenen komen rechtstreeks uit een nachtmerrie, en bieden het publiek iets wat ze nooit hadden verwacht te zien, en misschien zelfs nooit hadden willen zien. Het toont Pooh en Knorretje als gemuteerde half mens half dier wezens. In de beelden besluipt het tweetal een vrouw in een bubbelbad.

Winnie the Pooh Blood and Honey

De beste nieuwe films en series

Het is nog maar de vraag wanneer Winnie the Pooh Blood and Honey zal gaan verschijnen op het witte doek. Tot die tijd is er nog heel veel te beleven op het gebied van films en series. Neem daarom vooral even de tijd om één van de onderstaande artikelen te lezen: