will smith landgoed
Geld & Carrière

Dit enorme landgoed van Will Smith kost slechts $42 miljoen dollar

De Amerikaanse acteur, rapper en filmproducent Will Smith heeft de top van zijn carrière bereikt na het winnen van een Oscar in de categorie Beste Acteur. Hoewel hij momenteel het middelpunt van controverse is, heeft Smith over de jaren een zeer comfortabel leven weten op te bouwen.

Landgoed Will Smith 150 hectare

De Oscarwinnaar woont momenteel met zijn gezin op een gigantisch landgoed. Het gigantische huis bevindt zich in de befaamde wijk Calabasas, waar ook de vermogende Kim Kardashian woont. Jada en Will hebben naar verluid een slordige 42 miljoen dollar betaald voor het stuk land met een grootte van meer dan 150 hectare.

Het landgoed was officieel klaar om in te wonen in 2010, en heeft een aantal indrukwekkende faciliteiten. Dit betreft een tennisbaan, een basketbal- en volleybalveld plus een buitenzwembad. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Het huis is voorzien van negen slaapkamers, een thuisbioscoop en zelfs een opnamestudio.

Volgens bronnen heeft Will’s dochter Willow haar bekende hit single Whip My Hair zelfs in dezelfde studio opgenomen. We kunnen gerust zeggen dat de familie Smith er warmpjes bij zit. In de bovenstaande video krijg je een exclusieve tour door het huis van de bekende familie.

Will Smith wint Oscar 2022 voor Beste Acteur

Afgelopen week schreven we nog een artikel over het gigantische salaris en vermogen van Will Smith. Kijkende naar zijn familiehuis is hier geen woord aan gelogen. Over zijn grootste prestatie tot dusver gesproken, het is nog maar de vraag of Will zijn gewonnen Oscar überhaupt mag houden. De Academy Awards zijn een onderzoek gestart naar zijn misdragingen.

landgoed will smith1
Beeld: Roger Davies / Architectural Digest
landgoed will smith2
Beeld: Roger Davies / Architectural Digest
will smith landgoed
Beeld: Roger Davies / Architectural Digest