wijnvat, slapen, hotel
Food & Drinks

Onbeperkt wijnen: in Duitsland kan je overnachten in een wijnvat

Zin in een borrel inclusief nachtje weg? Dan hebben wij de ultieme locatie voor je gevonden. In Duitsland kun je overnachten in een wijnvat en onbeperkt wijntjes slurpen. Wat wil een mens nog meer?

Slapen in een wijnvat

Deze toffe locatie ligt in het prachtige Duitse Sasbachwalden. Dit gebied ligt maar 6 uur rijden vanaf Amsterdam, met een beetje gas geven ben je er binnen 5. Sasbachwalden is een schitterende plaats in het Zwarte Woud. Met een geweldige natuur in combinatie met de beste Duitse wijnen.

Je begint de dag met een prachtige wandeling (als je niet te brak bent) en in de avond geniet je van wijn in je eigen wijnvat. De wijnvaten zijn getransformeerd tot schitterende hotelkamers. De wijnvaten zijn wel authentiek en echt gebruikt om wijn in op te slaan. Er kunnen dus nog wat wijntonen te ruiken zijn.

wijnvat, slapen

‘Schlafen im Weinfass’

Het park heeft de iconische naam ‘Schlafen im Weinfass’ gekregen. Toepasselijker kan het natuurlijk niet. Naast wandelen en wijn drinken kun je ook je eigen wijn stoken. Deze kun je later natuurlijk zelf opdrinken. Het zou ons niks verbazen als je Martien Meiland hier ook tegenkomt.

Voor 168 euro kun je met 2 personen slapen in het wijnvat. Hier krijg je ook nog eens een mandje met lekkernijen, 3 flessen wijn en een stevig ontbijt bij. Bekijk de foto’s hieronder en droom alvast lekker weg over een rozig weekendje.

wijnvat hotel

wijnvat schlafen in weinfass