Wielrenbabe Puck Moonen na lange tijd weer vrijgezel

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

De 23-jarige wielrenbabe Puck Moonen is weer vrijgezel. De sportieve blondine werd twee jaar geleden door FHM uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van Nederland. Ze had sinds 2015 een relatie met de Belgische veldrijder Eli Iserbyt.

“Puck en ikzelf vormen vanaf heden geen koppel meer. Omstandigheden hebben er ons toe geleid om een punt te zetten achter onze relatie. We verwerken dit momenteel elk op onze eigen manier.”, aldus de Belgische veldrijder.

De break-up komt onverwacht, de twee hadden onlangs besloten om te gaan samenwonen. De in Brabant geboren Puck Moonen zei eerder nog dat ze een deelname aan Temptation Island wel zag zitten.

“Wij zouden de ultieme relatietest makkelijk overleven. Hele dagen in de zon liggen en verder niets doen, lekker makkelijk. Ik drink ook geen alcohol, dus het zou hele saaie tv opleveren.”

Na het zien van op onderstaande foto’s weten we in ieder geval dat Puck een hoop harten op hol zou laten slaan. Misschien zien we Puck wel terug als verleidster?

https://www.instagram.com/p/BVfUxsFj5WD/

https://www.instagram.com/p/BGhPckwMsiJ/

https://www.instagram.com/p/BwcQWyOFRSk/

https://www.instagram.com/p/BwKOXcEFIYP/

https://www.instagram.com/p/BlLHkAPjkFt/

https://www.instagram.com/p/BaUOM9Jjlfu/

https://www.instagram.com/p/BttPvF5lll-/

https://www.instagram.com/p/Bs_DduGlSdV/

https://www.instagram.com/p/BottD00CAfD/

https://www.instagram.com/p/BldBSttDgfj/

https://www.instagram.com/p/Brf9UlyF_Zz/

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....