Verdien 3500 dollar om kaassnacks te proeven en beoordelen
Food & Drinks

Verdien 3500 dollar om kaassnacks te proeven en beoordelen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Whisps, een kaassnackbedrijf, zoekt een echte fijnproever voor hun Whisps Cheese Bestuur. De droomfunctie die zij momenteel hebben openstaan? Cheese Executive Officer, een echte CEO dus.

Je krijgt als CEO van Whisps maandelijks verschillende leveringen van de Whisps Crisps en de Kaasplateaus. Wat jij moet doen? Proeven en je keiharde mening geven, alles om de Whisps kaas naar een nieuw niveau te tillen. Als je deze functie krijgt ontvang je een beurs van 1500 dollar en daarnaast 2000 dollar cash. Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook nog een prijzenpakket (3x raden wat daar in zit) ter waarde van 1500 dollar.

Hoe jij kans maakt op deze droombaan? Je moet een korte essay schrijven over jouw liefde voor kaas. Daarnaast is het goed om te vermelden wat voor kaas jij zelf zou zijn en wat jou uniek maakt als het gaat betreft jouw relatie tot kaas.

Je hebt tot 25 juli om na te denken over deze levensvragen. In augustus wordt de gelukkige CEO-winnaar bekend gemaakt. Meld je dus snel hier aan! Wist jij trouwens dat er onlangs een nieuwe kaasbar is geopend in Amsterdam? Lees hier over deze nieuwe cheesy hotspot!