Whisky_verkoudheid
Food & Drinks

Verkoudheidje te pakken? Whisky meest effectieve hoestdrank

Bij het minste of geringste hoestje ga je tegenwoordig al in quarantaine. Niet zo gek gezien het heersende corona-virus, maar er bestaat een kans dat het toch een onschuldige verkoudheid is.

Whisky hoestdrank voor volwassenen

Helpen gangbare middeltjes zoals hoestdrank, ibuprofen en keelsnoepjes niet? Dan hebben wij nu een wel hele bijzondere én lekkere oplossing. Whiskey namelijk de perfecte uitkomst!

Het geheim van whisky bij de welbekende kriebelhoest zit ‘m in het feit dat whisky ervoor zorgt dat je bloedvaten uitzetten, waardoor de infectie in je keel sneller teruggedrongen wordt. Je kunt natuurlijk kiezen voor de ouderwetse hoestdrank die maar voor een paar minuten helpt of je probeert het receptje hieronder even uit!

whisky

Hoestsiroop recept

Voor de mannen die voor de tweede keuze gaan – hierbij het receptje voor de speciale Whiskey hoestsiroop.

Het eerste wat je moet doen is de bourbon mengen met citroensap (60 ml) en water (60-120 ml, optioneel) in jouw favoriete mok en deze ongeveer 45 seconden verwarmen in de magnetron. Voeg vervolgens de honing toe. Om het af te maken roer je nog eens goed door je mengsel heen en verwarm je het nogmaals voor 45 seconden.

Iets te diep in het glaasje gekeken? Deze tips helpen jou gegarandeerd van een kater af!