wendy-van-hout-relatie-peter-gillis
Foto: Instagram @petergillisoostappen
Media

Wendy van Hout is de nieuwe vlam van vakantieparkbaas Peter Gillis

Peter Gillis, (over)bekend van tv-programma’s als Massa is kassa heeft opnieuw de liefde gevonden en daar kan hij niet over zwijgen. Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij dolgelukkig is met Wendy van Hout. Wie is zij en wat is haar achtergrond? We zochten het voor je uit.

Wendy heeft 5 kinderen van 3 vaders

Wendy is geboren en getogen in Eindhoven en groeide daar op in een gezellig gezin met een oudere en jongere broer. Ze heeft vijf kinderen uit eerdere relaties en ze heeft een goede band met hen. Wendy kan ook goed door een deur met de 3 verschillende vaders van haar kinderen, dus er is geen gedoe. Haar oudste kinderen studeren in Frankrijk, maar ze komen regelmatig naar Nederland om hun moeder te bezoeken.

Vroeger werkte Wendy jarenlang op de kermis en vanaf 2010 begon ze met verkopen van tassen en accessoires. Dat groeide uit tot twee kledingwinkels. Die gingen in 2017 failliet, maar Wendy gaf niet op. In 2019 deed ze een opleiding tot tatoeëerder en opende ze haar eigen tattooshop. In 2021 startte ze opnieuw met kleding verkopen, dit keer online. Ook verdiende ze wat bij met media optredens. Zo speelde ze mee in een videoclip van zanger Gerard Palts, getiteld Jij Bent Een Golddigger.

Bijzondere chemie tussen Wendy van Hout en Peter Gillis

De vonk sloeg over tussen Wendy en Peter tijdens het openingsweekend van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel, op het terras. Peter beschrijft hun ontmoeting als ‘een bijzondere chemie alsof ze elkaar al jaren kennen’. Ze delen naar eigen zeggen dezelfde humor interesses. Beiden hechten veel waarde aan familie en hebben een goede band met hun kinderen; samen hebben ze er 8.

De twee lovebirds hebben zelfs al plannen om samen te gaan wonen in Peter’s nieuwe villa in Neerpelt. Ze voelen zich al helemaal als familie. Binnenkort zullen we Wendy van Hout dan ook zien verschijnen in de SBS-show “Massa is Kassa“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door by wendy 365 (@365fashion.nl)

Rechtszaak tegen ex Nicol loopt nog

Hoewel er nog steeds een rechtszaak loopt vanwege beschuldigingen van mishandeling door zijn ex Nicol Kremers. Zij beschuldigt hem van buiten en aan haar haren trekken. Hierdoor laat Peter Gillis zich niet uit het veld slaan. Hij slaapt er niet minder om, zo vertelde hij onlangs aan RTL Boulevard.