Women

Wendie Vlaar bewijst dat ze de beste billen van Nederland heeft

wendie-vlaar-instagram
Foto: Instagram (@wendievlaar)

Sommige knappe dames op social media steken met kop en schouders boven alle andere influencers uit omdat ze net dat beetje extra hebben. Dit is bij de avontuurlijke en ambitieuze Wendie Vlaar het geval. Deze Hollandse meid is hard op weg om een van de succesvolste influencers van Nederland te worden. Ze gaat als een raket op de socials, en gebruikt haar passie als brandstof om haar doelen na te streven. Haar foto’s op Instagram bewijzen dat ze alles heeft wat daarvoor nodig is.

Van bankier naar influencer

Wendie Vlaar is vastbesloten om een ster te worden. Haar ultieme droom is een carrière op de Nederlandse televisie, het liefste als presentatrice. Wie weet wordt ze in de toekomst een collega van Chantal Janzen. Wendie begon haar loopbaan echter niet in de schijnwerpers. Voordat ze voor de camera stond, was ze werkzaam bij een bank. Deze slimme dame wist daarvoor ook nog eens twee bacheloropleidingen af te ronden.

De 25-jarige influencer is geboren in Hoorn, maar ze laat zich niet tegenhouden door de grenzen van haar woonplaats. Tijdens haar baan in de bancaire sector stond Wendie Vlaar al graag en vaak voor de camera. De resultaten van deze shoots plaatste ze op haar Instagram-pagina, waardoor ze een grote schare fans kreeg. Na verloop van tijd besloot ze om de grote stap te wagen en volledig voor een carrière in de schijnwerpers te gaan.

wendie-vlaar-instagram

Wendie Vlaar weet hoe ze Instagram moet betoveren

Wensie straalt pure positiviteit uit. Sinds ze volledig voor een carrière als influencer is gegaan, groeit haar aantal volgers op de socials in rap tempo. Wat dat betreft lijkt ze in de voetsporen van Jade Anna te treden, die ook de hoogste toppen van social media heeft bereikt. Naast haar bezigheden als influencer heeft Wendie Vlaar ook een passie voor reizen en vastgoed. Ze is van plan om in de toekomst een internationaal vastgoedportfolio op te bouwen.

De avontuurlijke influencer neemt tussen al haar bezigheden vaak de tijd om te poseren voor de camera en dat levert interessante kiekjes op. Op de onderstaande foto is Wendie te zien terwijl ze op een zonnige vakantiebestemming in een bikini poseert. Ze bewijst met dit plaatje dat ze net zoals Lydia Janssen een freelance model is waar fotografen graag mee samenwerken. Heel Nederland mag weten dat Wendie Vlaar klaar is om de wereld te veroveren.

Wendie-vlaar-instagram

wendie-vlaar-instagram

wendie-vlaar-instagram