zomervakantie waterband
Tech

Beleef de ultieme zomervakantie met deze gemotoriseerde waterband

Heb jij er altijd al van gedroomd om een wedstrijdje op het water te houden met een gemotoriseerde waterband? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ‘The Tube Runner’ van Poolcandy wordt deze droom realiteit. Maak je maar alvast klaar voor een onvergetelijke zomer.

We mogen weer op zomervakantie

Er hangt goed nieuws in de lucht. Het ziet er namelijk naar uit dat we met z’n allen weer op zomervakantie mogen deze zomer. Na anderhalf jaar op ons tandvlees bijten is het de hoogste tijd voor wat stressverlichting. Wij denken dat we daar een perfecte manier voor hebben gevonden met de Tube Runner!

Als je denkt aan een stranddagje of een dagje aan het zwembad, mag een opblaasbare band natuurlijk niet ontbreken. Want wat is er nou lekkerder dan de hele dag een beetje ronddobberen met een cocktail in je hand? Maar als je dacht dat het niet beter kon, heb je het mis.

zomervakantie waterband

Tube Runner

Het bedrijf Poolcandy heeft onlangs een gemotoriseerde waterband op de markt gebracht. Met dit onmisbare item baan je je zonder enige moeite een weg in en rond het zwembad. De opblaasbare band heeft een propeller die kan worden bestuurd met een joystick. Je kunt je in elke denkbare positie bewegen en maar liefst 360-graden draaien. Misschien toch tijd om dat zwembadje maar eens op te blazen. Het enige wat je nodig hebt om de band te laten varen zijn zes D-batterijen.

En om het hele verhaal nog een stukje beter te maken komt dit onmisbare accessoire met een ingebouwde bekerhouder en hoofdkussen zodat je in alle comfort kan loungen, of rond kan varen in het water met je vrienden. De gemotoriseerde waterband is verkrijgbaar bij verschillende webshops, en kost omgerekend €123,67. Interesse? Kopen kan hier!

tube runner waterband zomervakantie

Of ben je op zoek naar andere manieren om je zomer op een originele en leuke manier in te vullen? Dan is deze Lidl picknick-rugtas misschien wel iets voor je.