Enorme waterglijbaan van 57m staat te koop én wordt thuisbezorgd
Tech

Enorme waterglijbaan van 57m staat te koop én wordt thuisbezorgd

De zomer is in volle gang en mensen zoeken massaal naar wat verkoeling. Met het zonnige weer op komst kan je ervan uit gaan dat er een hittegolf aankomt. Nu kan je ervoor kiezen om een duik te nemen in het zwembad of een meer in de buurt, maar wij hebben iets veel leukers voor je. Een eigen waterglijbaan!

Waterglijbaan voor thuis

Wil je echt goed voorbereid te werk gaan? Dan is deze 57 meter lange waterglijbaan misschien wel iets voor je. Gewoon even betalen en de glijbaan staat binnen een paar weken voor je deur. Dan moet je natuurlijk wel een tuin hebben die minimaal 57.31 meter is. Ook moet je een waterglijbaan in elkaar kunnen zetten.

Komt de glijbaan je bekend voor? Dan kan het zijn dat je de baan eerder hebt gezien. De glijbaan was namelijk onderdeel van het oude zwembad de Mars in Hardenberg. Inmiddels ligt alles volledig uit elkaar. Als je toch besluit om dit hebbedingetje te kopen krijg je er gelukkig wel de bouwtekeningen bij.

waterglijbaan voor thuis

‘Goedkope’ Waterglijbaan

Het komt vaker voor dan je denkt dat er een waterglijbaan wordt verkocht. Als liefhebber moet je er dus snel bij zijn. Een vondst waarbij zo’n item te koop wordt aangeboden is namelijk vrij zeldzaam. Dus heb je genoeg plek voor een gigantische waterglijbaan? Dan is dit zeker iets voor jou. Deze veiling wordt aangeboden door BVA Auctions.

De veiling voor de glijbaan sluit vanavond – op 22 juli 2021 – om 19:45 uur. Het startbod begint bij €2500. Op het moment van schrijven staat de teller al op €4000. Dit is natuurlijk exclusief bijbehorende kosten, zoals bezorging. Als je interesse hebt in deze geweldige waterglijbaan kan je hier bieden op de site van BVA!

goedkope waterglijbaan

 

Enorme waterglijbaan van 57m staat te koop én wordt thuisbezorgd 1

Check ook deze interessante artikelen: