wat je favoriete drankje over jou zegt
Food & Drinks

Dit is wat je favoriete drank keuze over jou zegt

Smaken verschillen, en zo ook het drankje dat jij tijdens een avondje uit het liefst voor je hebt staan. Die keuze zou nog wel eens meer over je kunnen zeggen dan je zou denken. Klopt ‘ie voor jou? Lees hier wat het drankje dat je met veel plezier achterover slaat over je zegt. 

Bier

Gewoon een lekker, vertrouwd pilsje. Koud natuurlijk. Voor jou hoeft het allemaal niet al te gek en je waardeert de kleine dingen in het leven. Een biertje is dan misschien niet een exotische of verrassende keuze, maar dat heb je ook niet nodig om er een gezellige tijd van te maken. Het is mooi zoals het is!

Wijn

Een man die graag van een glas wijn geniet is niet bang om zichzelf te zijn. De liefhebber van wijn is dan ook vaak analytisch en intelligent. Die kan daardoor soms wat timide overkomen, maar verwar dit zeker niet met een man die over zich heen laat lopen. Zo ver hoeft het gelukkig niet te komen, want de wijn drinkende man vormt erg chill gezelschap.

Whisky

Ah, daar is ‘ie dan, de whisky liefhebber! Deze man is net zo vol van karakter als de whisky die hij drinkt. Het kost tijd om whisky te leren drinken en jouw smaak te ontwikkelen Dit type heeft dan ook geduld en is gegroeid tot een man die weet wat hij wilt en de moeite neemt om tot het beste resultaat te komen. Ook daar heeft hij zijn zelfverzekerdheid aan te danken.

wat je favoriete drankje over jou zegt

Rum

Houd je van rum, dan houd je wel van een feestje! Laat het allemaal maar op je af komen; jij doet graag gezellig mee. Je vindt het niet erg om eens uit de comfortzone te stappen en ontdekt graag nieuwe dingen. Of dat nou nieuwe smaken proeven, avontuurlijke ervaringen opdoen of iets heel anders is.

Als het op smaken aankomt heeft Drankdozijn.be in ieder geval een hoop voor je in huis. Je zal niks tekort komen.

Gin-tonic

Doe maar fancy! Je weet wat je wilt, maar kan het ondertussen ook goed in verschillende omgevingen vinden. Met de meeste mensen kan jij wel overweg. Soms houd je van eenvoudig en basic, maar op zijn tijd geef je ook dat beetje extra. Met een gin-tonic erbij komt het allemaal goed.

Vodka

Pas maar op, want jij bent een echte diehard. Als je een doel voor ogen hebt stop je niet voor je de eindstreep gehaald en misschien wel overtroffen hebt. Wellicht heb je dankzij die eigenschap wel eens te diep in het glaasje gekeken, maar dat geeft niet. Het was een goede avond, toch?

Shotjes

De vodka liefhebber is dan wel een diehard, maar de man van de shotjes zal je ook zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Jouw aanwezigheid is dan ook doorgaans luid en duidelijk. Ook ben je trotse bezitter van een sterke lever waarmee je het gezelschap zo onder de tafel drinkt. Dat het duidelijk mag wezen.

Cocktails

Cocktails drinken weg als limonade, maar het gevaar dat daarachter schuilt kan jij wel aan. De cocktail drinkende man is er één die geniet van wat hij wilt en zich niet tegen laat houden om het onderste uit de kan te halen. Soms is hij gevoelig, maar hij staat z’n mannetje en is een maat waar je echt op kan bouwen. Proost!