Hot or not: wat vinden vrouwen van lichaamshaar bij mannen?
Style

Hot or Not: wat vinden vrouwen van lichaamshaar bij mannen?

Lichaamshaar: het is natuurlijk en veel vrouwen vinden dat het bij mannen hoort. Toch is het soms een raadsel wat vrouwen wel en niet aantrekkelijk vinden. Wat is nou het juiste antwoord? Wel een baardje? Geen baard? Scheren of niet scheren? Wij vertellen het je allemaal!

Wat vinden vrouwen van lichaamshaar bij mannen?

Eigenlijk is het natuurlijk heel persoonlijk allemaal. De ene vrouw heeft liever een harige beer en de andere vrouw wil liever geen lichaamshaar zien. Als je écht wilt weten wat zij fijn vindt, dan moet je dat toch echt vragen. Toch zijn er wel een aantal richtlijnen.

1. Hoofdhaar

Dit is een lastige. En heeft ook weer te maken met je haarstructuur. Heb je krullen of heb je stijl haar? Heeft ze een ding voor mannen met kort haar of lang haar? Wij raden aan om gewoon lekker te gaan voor wat jij fijn vindt. Dit zijn bijvoorbeeld 11 trendy korte zomerkapsels voor een stijlvolle look.

2. Gezichtshaar

Sommige vrouwen houden van een baard en andere niet. Gelukkig is er onderzoek gedaan. En uit onderzoek blijkt: dit type baard vinden vrouwen woest aantrekkelijk! Het allerbelangrijkste is dat je er verzorgd uit ziet. Need help? Dit zijn 5 praktische tips voor het perfecte model.

Gezichtshaar3. Borsthaar

Een beetje borsthaar kan geen kwaad toch? Het toont mannelijkheid en is best sexy. Het maakt niet uit als je geen borsthaar hebt. Heb je veel borsthaar? Dat kan, sommige vrouwen vinden dat heel erg sexy. Ben je er zelf niet zo dol op? Dan kan je je borsthaar ook trimmen.

4. Okselhaar

To shave or not to shave? Het hoeft niet. Maar heb je echt heel erg last van een oerwoud onder je oksels? Dan kan je je okselhaar trimmen. Een (klein) bosje is prima. Veel vrouwen liggen er echt niet wakker van of je nu wel of niet okselhaar hebt.Okselhaar

5. Rug en schouders

Vrouwen vinden haar op de rug niet heel chill. Maar goed, als je er niks aan kan doen dan is dat echt niet het einde van de wereld. Als je er zelf onzeker door wordt, dan kan je je rug/schouders haar laten uitdunnen of waxen. Waxen zorgt ervoor dat het minder snel terugkomt.

6. Beenhaar

Lekker laten staan, heeft niemand last van. Beenhaar hoort erbij. Staat mannelijk en ook wel sexy. Vrouwen vinden beenhaar prima.

7. Schaamstreek

Wij raden aan om het gewoon netjes bij te houden. Er mag best wel wat haar zijn en je hoeft echt niet helemaal kaal te zijn. Veel vrouwen vinden een kale schaamstreek niet eens fijn. Maar veel vrouwen vinden het wel fijn als het er allemaal fris en verzorgd uitziet. Een Brazilian wax is niet nodig, maar keep it fresh.