Deze wasbare mondkapjes zijn een perfecte match met je outfit

In het openbaar vervoer en op drukke plekken ontkom je er niet meer aan: mondkapjes. Op het eerste gezicht meer praktische noodzaak dan stijlvol te noemen, maar daar hebben we wat op gevonden. Daarom lees je hier over wasbare mondkapjes die je outfit compleet maken en perfect passen.

Wasbare mondkapjes matchen met outfits

Waar we begonnen met een mondkapjestekort, zijn we bij een overvloed aan mondkapjes beland. Dat geeft flink wat opties om te mixen en matchen met jouw stijl. Om je wegwijs te maken met het mondkapje als nieuwe fashion toevoeging vind je hier tips en voorbeelden.

wasbare mondkapjes kopen zwart

Wasbaar mondkapje zwart

Met effen zwart kun je bijna niet de mist in gaan, en het zwarte mondkapje is dan ook een sterke basic voor een stijlvolle kledingkast. Vooral voor de man die er zonder al te veel gedoe graag netjes bijloopt zijn zulke basics ideaal. Je trekt je outfit aan als gewoonlijk, pakt je spullen en grijpt je mondkapje mee.

Van een strak pak tot een casual outfit zit je met een zwart mondkapje in ieder geval goed, en als je veel zwart in de kast hebt hangen is het al helemaal ideaal. Wil je wasbare mondkapjes kopen, dan kun je erop rekenen dat ze wel een tijdje meegaan. Om ze klaar te maken voor volgend gebruik hoef je alleen maar het mondkapje in de wasmachine te mikken.

Wasbare mondkapjes camo

Als je ‘m combineert met een camo broek, shirt of top heb je meteen een matchende outfit, maar je kunt een camo mondkapje ook prima combineren met andere basics. Draag je kleuren zoals kaki, beige, donkerbruin of andere donkergroene tinten, dan zet een toevoeging in camo print de puntjes op de i. Een camo mondkapje kan veel outfits dus mooi een handje helpen.

mondkapje camo print

Denim mondkapjes

In het rijtje casual outfits is een paar jeans een onmisbaar en tijdloos kledingstuk. Daarnaast doen de denim jackets het ook niet verkeerd. Zeker met het najaar voor de deur wordt denim steeds meer uit de kledingkasten gehaald, en een jeans mondkapje sluit dan naadloos aan op je outfit.

Een toffe look is een mooi pluspunt, maar laten we wat comfort niet uit het oog verliezen. Deze denim mondkapjes mogen dan wel het uiterlijk van jeans hebben, maar ze zijn gemaakt van twee lagen hypoallergeen katoen. Geen last van allergische reacties dus, en ook geen last van een mondkapje dat vervelend zit.

wasbare mondkapjes kopen denim

De perfecte maat

Het is leuk om met een toffe outfit de deur uit te lopen, maar het is nog leuker als het ook goed past en lekker zit. Deze wasbare mondkapjes zijn daarom geoptimaliseerd op draagcomfort. De one-size-fits-most shape sluit goed aan op de meeste gezichtsvormen, en ook voor de maat is er iets slims bedacht: verstelbare sluitkoordjes.

Met de koordjes verstel je de mondkapjes makkelijk en zijn ze altijd precies op maat. Mondkapjes kopen die afzakken of juist strepen achterlaten zijn dus verleden tijd.