Film Warriors of Future komt dit jaar nog naar Netflix
Netflix

Veelbesproken film Warriors of Future komt dit jaar nog naar Netflix

Warriors of Future wordt sinds de release in augustus van dit jaar geprezen om de actiescènes en visuele effecten, maar bekritiseerd om het script en het plot. Maar wat is dit precies voor film? Vandaag duiken we dieper in deze Cantonese science-fiction.

Warriors of Future naar Netflix

Netflix heeft onlangs de releasedatum bekendgemaakt van Warriors of Future nadat de film groot succes behaalde toen deze in augustus van dit jaar voor het eerst in de bioscoop verscheen. Zoals het er nu naar uitziet zal de film op 2 december van dit jaar verschijnen op Netflix.

In de film stort een meteoriet met buitenaards leven die bekend staat als “Pandora” neer op een aarde die in 2055 bijna volledig verwoest is door klimaatverandering en oorlogen. ‘Pandora’ ziet deze ontwikkeling als een manier om de wereld te zuiveren, en dood daarbij alles op zijn pad.

Om alle overlevenden te redden probeert het leger van Hong Kong de indringers te vernietigen, maar slaagt er niet in om hier verschil in te betekenen. Het is een opmerkelijke ontwikkeling in de filmwereld aangezien goede science-fiction films zeldzaam zijn in Azië.

Het is al een tijdje geleden dat wij een memorabele science-fiction film hebben mogen aanschouwen, dus Warriors of Future komt voor ons als geroepen. Als het eenmaal 2 december is, zullen wij in ieder geval voor de buis gekluisterd zitten. Ga jij ook kijken?

warriors of future

Nieuwe films en series op Netflix

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwe films en series die gaan uitkomen op Netflix? Houdt onze website dan goed in de gaten. Wij schrijven wekelijks over de beste kijktips van de populairste streamingdiensten van het moment. Lees daarom vooral ook eens: